“Aura” zablistala za 11. rođendan

Anita Janković-Rečević
“Aura” zablistala za 11. rođendan

Banjaluka - Osiguravajuće društvo “Aura” proslavilo je 11 godina uspješnog poslovanja, konstantnog uspona i rasta. Predanim zalaganjem zaposlenih, dobrom organizacijom i finansijskom sposobnošću dokazali su da mogu da odgovore svim zahtjevima modernog poslovanja.

Vršilac dužnosti direktora Osiguranja Radenko Vujić kaže da žele dokazati da prethodni uspjesi nisu slučajni i da nastavljaju raditi punim kapacitetom uvodeći nove metode rada. 

- Približili smo se klijentima otvarajući nove poslovne jedinice jer želimo da budemo dostupni svima, zaposlili smo i nove saradnike, a sve to je rezultiralo rastom premije u ovoj godini - rekao je Vujić i istakao da ciljevi kompanije, pored rasta, jesu i  konstantna edukacija zaposlenih, ulaganje u ljudske resurse i modernizacija poslovanja.

Sve veći broj klijenata dokaz je da ova osiguravajuća kuća uliva veliko povjerenje, a s obzirom na to da su ove godine otpočeli poslovanje po konceptu 24/7, postali su jedinstveni na tržištu BiH što je Osiguranje “Aura” izdvojilo od konkurencije.

- Želimo povećati odgovornost prema klijentima, biti im partneri i na usluzi 24 sata dnevno, što trenutno ne radi niti jedno društvo - rekao je Vujić. 

Poslovanje AAA (“Aura”, “Auris” i “Alfa”)

Osiguranje “Aura” osim usluga i proizvoda iz osiguranja koje nudi ima i partnere, Auto-centar “Alfa” i Mikrokreditno društvo “Auris”.

- Auto-centar “Alfa” u narednih godinu dana planira otvoriti nove stanice tehničkog pregleda. Svjesni potreba tržišta, uz saradnju sa Mikrokreditnim društvom “Auris”, pobrinuli smo se da našim klijentima omogućimo i kreditiranje prilikom registracije vozila.  Mikrokreditno društvo “Auris” pored pozajmica za registraciju vozila nudi i penzionerske i nenamjenske kredite. U planu je širenje mreže “Aurisa” širom BiH - dodao je Vujić.

Tokom ove godine Osiguranje “Aura”

je dokazalo da iza odličnih rezultata stoji vrhunski tim i dobra organizacija.

- Dokaz za to je realizovan plan za prvih deset mjeseci, a odlični rezultati su postignuti zahvaljujući timskom radu, prvenstveno radnika na terenu a uz podršku radnika u administraciji. Cilj nam je da radimo na jačanju i edukaciji stručnog kadra kroz učešće na raznim seminarima i obukama. Stalno usavršavanje svih zaposlenih je osnova za naš rast i razvoj - istakao je Vujić.

Osiguranje “Aura” podstiče i svoje zaposlene i saradnike da iskažu svoj potencijal na tržištu čime pokazuju da su kompanija koja gradi porodičnu atmosferu.

I ove godine povodom proslave rođendana uručena su priznanja zaposlenima koji su se posebno istakli u radu i koji su svojim trudom i zalaganjem dali značajan doprinos razvoju kompanije.

I ove godine Osiguranje “Aura” je dokazalo da je društveno odgovorna kompanija. Veliku pažnju poklanjaju brojnim udruženjima, sportskim klubovima te najosjetljivijim kategorijama stanovništva.

Planovi za budućnost

Osiguranje “Aura” je za narednu godinu postavilo visoke ciljeve.

- Planovi su ambiciozni, ali i realni jer sa našim stručnim i profesionalnim timom znamo da možemo da ih ostvarimo. Naši partneri Auto-centar “Alfa” i Mikrokreditno društvo “Auris” predstavljaju resurse koji Osiguranju “Aura” daju komparativnu prednost na tržištu - istakli su u Osiguranju “Aura”.

 Tim bilding

Tim bilding kao vid motivacije zaposlenih sve je popularniji, kako u BiH tako i u zemljama okruženja, a pozitivan primjer je Osiguranje “Aura” koja svake godine za sve zaposlene organizuje višednevna druženja.

- Zajedničko druženje pozitivno utiče i na obostrano povjerenje i lojalnost zaposlenih te poslovnu ekspeditivnost. Tim bilding je u našoj kompaniji već postao tradicija i planiramo da takva druženja postanu još učestalija što samo po sebi govori koliko brinemo o zaposlenima - rekao je Radenko Vujić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana