“Аура” заблистала за 11. рођендан

Анита Јанковић-Речевић
“Аура” заблистала за 11. рођендан

Бањалука - Осигуравајуће друштво “Аура” прославило је 11 година успјешног пословања, константног успона и раста. Преданим залагањем запослених, добром организацијом и финансијском способношћу доказали су да могу да одговоре свим захтјевима модерног пословања.

Вршилац дужности директора Осигурања Раденко Вујић каже да желе доказати да претходни успјеси нису случајни и да настављају радити пуним капацитетом уводећи нове методе рада. 

- Приближили смо се клијентима отварајући нове пословне јединице јер желимо да будемо доступни свима, запослили смо и нове сараднике, а све то је резултирало растом премије у овој години - рекао је Вујић и истакао да циљеви компаније, поред раста, јесу и  константна едукација запослених, улагање у људске ресурсе и модернизација пословања.

Све већи број клијената доказ је да ова осигуравајућа кућа улива велико повјерење, а с обзиром на то да су ове године отпочели пословање по концепту 24/7, постали су јединствени на тржишту БиХ што је Осигурање “Аура” издвојило од конкуренције.

- Желимо повећати одговорност према клијентима, бити им партнери и на услузи 24 сата дневно, што тренутно не ради нити једно друштво - рекао је Вујић. 

Пословање ААА (“Аура”, “Аурис” и “Алфа”)

Осигурање “Аура” осим услуга и производа из осигурања које нуди има и партнере, Ауто-центар “Алфа” и Микрокредитно друштво “Аурис”.

- Ауто-центар “Алфа” у наредних годину дана планира отворити нове станице техничког прегледа. Свјесни потреба тржишта, уз сарадњу са Микрокредитним друштвом “Аурис”, побринули смо се да нашим клијентима омогућимо и кредитирање приликом регистрације возила.  Микрокредитно друштво “Аурис” поред позајмица за регистрацију возила нуди и пензионерске и ненамјенске кредите. У плану је ширење мреже “Ауриса” широм БиХ - додао је Вујић.

Током ове године Осигурање “Аура”

је доказало да иза одличних резултата стоји врхунски тим и добра организација.

- Доказ за то је реализован план за првих десет мјесеци, а одлични резултати су постигнути захваљујући тимском раду, првенствено радника на терену а уз подршку радника у администрацији. Циљ нам је да радимо на јачању и едукацији стручног кадра кроз учешће на разним семинарима и обукама. Стално усавршавање свих запослених је основа за наш раст и развој - истакао је Вујић.

Осигурање “Аура” подстиче и своје запослене и сараднике да искажу свој потенцијал на тржишту чиме показују да су компанија која гради породичну атмосферу.

И ове године поводом прославе рођендана уручена су признања запосленима који су се посебно истакли у раду и који су својим трудом и залагањем дали значајан допринос развоју компаније.

И ове године Осигурање “Аура” је доказало да је друштвено одговорна компанија. Велику пажњу поклањају бројним удружењима, спортским клубовима те најосјетљивијим категоријама становништва.

Планови за будућност

Осигурање “Аура” је за наредну годину поставило високе циљеве.

- Планови су амбициозни, али и реални јер са нашим стручним и професионалним тимом знамо да можемо да их остваримо. Наши партнери Ауто-центар “Алфа” и Микрокредитно друштво “Аурис” представљају ресурсе који Осигурању “Аура” дају компаративну предност на тржишту - истакли су у Осигурању “Аура”.

 Тим билдинг

Тим билдинг као вид мотивације запослених све је популарнији, како у БиХ тако и у земљама окружења, а позитиван примјер је Осигурање “Аура” која сваке године за све запослене организује вишедневна дружења.

- Заједничко дружење позитивно утиче и на обострано повјерење и лојалност запослених те пословну експедитивност. Тим билдинг је у нашој компанији већ постао традиција и планирамо да таква дружења постану још учесталија што само по себи говори колико бринемо о запосленима - рекао је Раденко Вујић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана