Завршен турнир у уличној кошарци у Котор Вароши

Срна
Завршен турнир у уличној кошарци у Котор Вароши

Котор Варош - Тријумфом екипе "МГ систем" у сениорској конкуренцији завршен је турнир у уличној кошарци "Котор Варош 2018" на коме је учествовало 20 екипа у двије узрасне категорије.

У финалној утакмици "МГ систем" савладао је екипу "Кафе бара ОК" резултатом 14:9, а у полуфиналу екипу "Пекара Обеликс" са 12:8.


За најбољег "тројкаша" синоћ је проглашен Страхиња Јовановић из побједничке екипе, који је у конкуренцији 28 такмичара погодио осам тројки из 10 покушаја.

"Турнир у Котор Варошу један је од најбоље организованих и са великим задовољством долазимо у овај град, гдје је право уживање играти пред публиком која воли кошарку. Честитам нашим ривалима на фер и коректној игри и организатору на одлично обављеном послу", истакао је Јовановић.

Прво мјесто у кадетској конкуренцији освојила је екипа ЈУ "Центар за културу, спорт и информисање", која је у финалу савладала екипу "Пекара Обеликс" резултатом 11:2.

Пехаре, дипломе и новчане награде најуспјешнијим појединцима и екипама уручио је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан.

Организатори турнира били су општина Котор Варош и ЈУ "Центар за културу, спорт и информисање", уз подршку бројних привредних субјеката.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана