У Приједору отворено психолошко савјетовалиште

Срна
У Приједору отворено психолошко савјетовалиште

Приједор - У Приједору је вечерас отворено психолошко савјетовалиште "Психолуминис" с циљем пружања помоћи особама свих узраста са различитим животним потешкоћама кроз групни или индивидуални рад, те рад са паровима и са породицама.

Извршни директора Маја Зорић је психолог и психотерапеут, а осим ње у савјетовалишту су ангажовани и Ивана Федош Требовац, педагог, психотерапеут системске породичне психотерапије у едукацији, Зорица Раилић Перић, психолог и психотерапеут и Бранко Ћулибрк, психотерапеут у едукацији.

"Покренули смо ово јер нам се све више људи обраћало за помоћ у разним кризама и тешкоћама. Такође, планирамо едукације и семинаре, а једна колегиница је аутогени тренер, тако да ће се и то радити", рекла је Зорићева новинарима у Приједору.

Савјетовалиште ће функционисати на бази пројеката и на бази наплаћивања терапија према заказаним терминима.

"Већ нам је први пројекат прошао путем јавног позива града Приједора за финансирање пројеката невладиних организација. То је пројекат `Емоционално описмењавање младих из руралних средина` који подразумијева радионице за младе од 15 до 18 година о препознавању и прихватању властитих емоција и реаговању на туђе емоције", навела је Зорићева.

Савјетовалиште се налази у Ускочкој улици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана