Требиње: Нове клацкалице и љуљашке за љепше дјетињство

М. Л.
Требиње: Нове клацкалице и љуљашке за љепше дјетињство

Требиње - У требињском градском парку јуче је на 300 метара квадратних отворено ново игралиште вриједности 15.000 КМ које је донирала Микрокредитна организација “Микрофин”.

У присуству великог броја дјеце игралиште су свечано отворили замјеник градоначелника Требиња Мирко Ћурић и шеф филијале “Микрофина” у Требињу Ненад Кандић.

- Жеља нам је била да дјеци створимо што боље услове како би слободно вријеме проводила у природи, игри и дружењу, развијајући тако не само физичке способности већ и машту и креативност - истакао је Кандић и нагласио да “Микрофин” више од 20 година успјешно послује на подручју ове општине.

Ћурић је захвалио “Микрофину” истакавши да се оваквим и сличним донацијама шаље веома важна порука подршке и сарадње приватног и јавног сектора.

Градски парк смјештен је у центру Требиња, а због површине од око 28.000 метара квадратних сматра се једним од највећих на подручју БиХ.

У “Микрофину” подсјећају да су од 1997. године до данас пласирали више од двије милијарде КМ кредита за становништво и привреду и задржали чврсту лидерску позицију на тржишту микрофинансија.

- За 20 година пословања активно смо допринијели развоју заједнице у којој послујемо кроз бројне инвестиције у културу, образовање и хуманитарне пројекте, подржавши донацијама више од 70 школа - навели су у “Микрофину”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана