Шулић са Томашем о будућој сарадњи и пројектима

Срна
Шулић са Томашем о будућој сарадњи и пројектима

Бањалука - Посланик у Народној скупштини Републике Српске Денис Шулић договорио је у уторак са начелником општине Прњавор Дарком Томашем да ће од наредне године једном мјесечно организовати пријем за грађане Прњавора и да ће иницијативе које долазе из ове општине кандидовати према надлежним министарствима.

 

На састанку у Прњавору Шулић и Томаш разговарали су о будућој сарадњи, као и развоју ове и осталих општина из Изборне јединице два.

Шулић је рекао да је и током предизборне кампање истицао да жели бити посланик свих грађана из ове изборне јединице, односно локалних заједница Србац, Лакташи, Прњавор и Градишка.

“Са начелником Томашем сам договорио да ћу од наредне године једном мјесечно организовати пријем за грађане општине Прњавор и да ћу иницијативе које долазе из ове општине као посланик у Народној скупштини кандидовати према надлежним министарствима”, рекао је Шулић.

Он је додао да ће као предсједник Младих СНСД-а наставити да разговара и са младим људима широм Републике Српске.

“Нису млади само у Бањалуци него и у Калиновику, Берковићима, Шамцу и многим другим општинама и градовима који не гравитирају према Бањалуци. И они имају своје проблеме, зато желим да у Народној скупштини будем и њихов, али и глас њихових локалних заједница” , поручио је Шулић.

Он је навео да се већ раније састао са начелником општине Србац Млађаном Драгосављевићем и најавио да ће до краја седмице разговарати са начелником Градишке, а током наредне седмице и са начелником општине Лакташи.

Томаш је изразио задовољство што се Шулић ставио на располагање овој општини за помоћ при реализацији одређених пројеката и посредовање у комуникацији са републичким институцијама.

“Захвални смо на иницијативи да разговарамо о свим отвореним темама и проблемима, нашим пројектима за наредни период. Посебно радује што се он као један од најмлађих посланика нама ставља на располагање за све што може помоћи и у Народној скупштини и у другим институцијама”, рекао је Томаш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана