Рукометаши сакупили 1.300 КМ за Младеново лијечење

С. Та.
Рукометаши сакупили 1.300 КМ за Младеново лијечење

Приједор - Рукометаши Омладинског рукометног клуба Приједор и Рукометног клуба Козара из Козарске Дубице одиграли су у суботу у приједорској Спортској дворани “Младост” двије хуманитарне утакмице на којој је прикупљено око 1.300 КМ помоћи за лијечење Младена Пауковића (28) из Приједора, који од рођења болује од булозне епидермолизе.

Цијена улазнице била је двије марке, а помоћ је прикупљана и добровољним прилозима. И овај догађај организовали су Младенови пријатељи који су у његово име захвалили рукометашима и њиховим тренерима Јовици Радаковићу и Младену Благојевићу, гостима из Козарске Дубице и свима који су учествовали у прикупљању новчаних прилога.

Иако је резултат био у другом плану, рукометаши Приједора остварили су двоструки тријумф у пријатељском одмјеравању снага. Прва екипа славила је резултатом 30:28, док је друга, млађа екипа, своје вршњаке из Козарске Дубице побиједила са 40:30. У Приједору је организована и акција “Поклони осмијех”, као и концерт ученика Музичке школе “Саво Балабан” познатијих гдје је прикупљено 3.000 КМ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана