Прољеће доноси боље путеве у Приједору

С. Та.
Прољеће доноси боље путеве у Приједору

Приједор - Обиласком завршних радова на реконструкцији локалног пута Грабовац - Ћела у Приједору, представници градске власти најавили су јуче почетак сезоне интензивније реконструкције и изградње путева на подручју града.

Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић изјавио је да је пут Грабовац - Ћела дугачак 1.176 метара, да је цијена инвестиције око 76.000 КМ, као и да је то један од најнасељенијих дијелова на подручју Ћеле.

Он је најавио да слиједи санација макадамских и асфалтних путева, а потом и изградња асфалтних путева.

Предсједник Скупштине града Приједора Сеад Јакуповић навео је да је извођач радова “Приједорпутеви” квалитетно урадио посао, те да су грађани задовољни.

- Средства за ово су обезбијеђена још половином 2017. кредитним задужењем и данас се то коначно завршава пресвлачењем другог слоја асфалта, а у наредна два дана биће постављене банкине - навео је јуче Јакуповић и најавио да ће ограничење терета на овој дионици бити десет тона и да ће бити постављена одговарајућа сигнализација, те позвао мјештане да пријаве оног ко не буде поштовао то ограничење, а све с циљем да се заштити пут.

Мјештани засеока Грабовац Мирко Ратковић и Фадил Софтић истакли су да ће обновљени пут умногоме олакшати живот мјештанима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана