Петар Јокановић нови предсједник Актива младих СП у Бањалуци

Глас Српске
Петар Јокановић нови предсједник Актива младих СП у Бањалуци

Бањалука - Актив младих градског одбора Социјалистичке партије Бањалука изабрао је новог предсједника, а то је Петар Јокановић, дипломирани правник, који је наслиједио досадашњег предсједника Николу Вукчевића.

Јокановић је рођен 1991. године, активан је члан више омладинских организација а као сарадник и организатор, учествовао је на више пројеката и манифестацијиа чији акценат је на проблемима младих у Српској.

Захваљујући на указаном повјерењу, Јокановић је истакао да ће Актив младих и у предстојећем периоду наставити да проводи политику и стратегију Социјалистичке партије, те појачати активности на омасовљењу Актива.

Предсједник Градског одбора СП Бањалука Горан Селак честитао је Јокановићу на именовању и поручио да је Актив младих један од носилаца политике СП у највећем граду Српске, од којег се очекују иницијативе и рјешења по питању положаја младих, запослења и заустављања одласка ове популације из Бањалуке и Републике Српске.

- Честитам новом предсједнику, потпредсједницима и секретару актива младих, а желио бих да захвалим и досадашњем предсједнику Николи Вукчевићу на залагању и резултатима у протеклом периоду. Актив младих је изузетно важан дио градске организације Социјалистичке партије и од њих се очекују залагање, рад и резултати. Не сумњам да ће ново руководство оправдати повјерење и да ће бити важан дио тима градске организације – рекао је предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука Горан Селак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана