Pale: Učenik generacije Stefan Malbašić

Srna
Pale: Učenik generacije Stefan Malbašić

Pale - Dodjelom diploma i nagrada večeras je u Kulturnom centru Pale obilježen završetak školovanja 71. generacije maturanata Srednjoškolskog centra "Pale", a za učenika generacije proglašen je Stefan Malbašić.

Malbašić je rekao da je diploma odraz četvorogodišnjeg kontinuiranog rada i predstavlja krunu njegove takmičarske karijere iz matematike i fizike. On će školovanje nastaviti na Matematičkom fakultetu u Beogradu.


Direktor Srednjoškolskog centra "Pale" Nedeljko Gazivoda rekao je da je školovanje završilo 188 maturanata koji će, uvjerne je, odgovoriti na sve izazove i izabrati pravi put.

"Ova generacija je mnogo naučila i postigla značajne rezultate u nastavnim i vannastavnim aktivnostima. Bilo je značajnih rezultata iz matematike, fizike, ruskog jezika i drugih oblasti", naveo je Gazivoda i dodao da je ove godine u srednju školu zavrilo i pet vukovaca.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović čestitao je maturantima uspješan završetak školovanja i uručio vukovcima novčane nagrade i knjige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana