Отворен новоизграђени пут у Грбавцима

Глас Српске
Отворен новоизграђени пут у Грбавцима

Градишка - Начелник општине Градишка Зоран Аџић данас је у мјесту Шмитрани, у Мјесној заједници Грбавци, предао на употребу новоасфалтирани пут дужине један километар, у чију изградњу је уложено 90.000 КМ.

Аџић је рекао да се дуго чекало на изградњу овог пута, који је изузетно значајан за мјештане, као и за саобраћање аутомобила и школских аутобуса.


“Желимо да побољшамо услове живота у руралним подручјима Градишке јер ово је веома плодан крај и вриједан народ”, нагласио је Аџић.

Он је истакао да ће локална управа у наредном периоду настојати да асфалтира и преосталих три километра овог путног правца, који спаја Мјесне заједнице Грбавце и Доње Подградце, као и региналне путеве Врбашка-Турјак и Врбашка-Подградци.

Предсједник Мјесне заједнице Грбавци Ненад Шмитран изразио је задовољство због изградње пут, наводећи да је у току ове године у Грбавцима санирано клизиште, пет километара постојећег асфалтног пута, уређени одводни канали крај путева и постављени бетонски пропусти.

“Много тога је урађено у овој години. Имамо добру сарадњу са локалном управом и ако овако наставимо биће много бољи услови живота за мјештане Грбаваца”, рекао је Шмитран.

Мјештанин Грбаваца Редован Шмитран захвалио је начелнику и локалној управи јер су испунили обећање, истучући да се нада да ће у наредном годинама бити настављена изградња пута према сусједним Доњим Подградцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана