Отворен Зимски град у Градишкој

Срна
Отворен Зимски град у Градишкој

Градишка - Начелник општине Градишка Зоран Аџић отворио је вечерас трећу по реду манифестацију "Зимски град", у оквиру којег ће у нередних мјесец дана на платоу испред градишког Културног центра грађани моћи да уживају у богатом културно-умјетничком и забавном програму.

Аџић је рекао да се су локална управа, Туристичка организација, Културни центар и Завичајни музеј потрудили да ове године програм "Зимског града"

буде разноврснији и занимљивији него претходних година.

Он је захвалио свим спонзорима који су подржали ову манифестцију, посебно италијанској компанији "Калцедонија", која путем своје пословне јединице "Ела такстил" гради производни погон у Новој Тополи и планира на запосли око 500 радника.

Аџић је рекао да је Комунално предузеће "Водовод" обезбједило клизалиште које ће грађани моћи да користе у наредних мјесец дана.

Стручни сарадник у Туристичкој организацији општине Градишка Данка Мирјанић навела је да ће сваког викенда до 15. јануара, бити организовани наступи бендова.

"Осим музичког програма, биће уприличени програми за дјецу и разна такмичења у зимским играма", додала је Мирјанићева.

Директор Културног центра Градишка Жељко Благојевић рекао је ће у наредних мјесец дана бити организовано десет концерата, додјеле новогодишњих пакетића и бројни други садржају који ће употпунити чаролију "Зимског града", који у нареденим годинама треба да постане туристички бренд Градишке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана