Отказана реконструкција пословног простора кина “Козара” у Приједору

Срна

Приједор - Град Приједор одустао је од реконструкције пословног простора кина “Козара” зато што су у мајским поплавама настали непланирани трошкови и створене додатне обавезе у буџету града.

За реконструкцију пословног простора кина “Козара” било је намијењено 51.199 КМ без ПДВ-а, а за извођача радова као најповољнији понуђач путем јавног позива било је изабрано предузеће “Унијат М” из Приједора.

У одлуци о отказивању поступка набавке, која је објављена на интернет страници града, наводи се да се поступак отказује због недостатка средстава и да се ова набавка планира у наредној години.

Град је 2013. године уложио више од 170.000 КМ у дигитализацију кина “Козара” у Приједору и увођење три де технологије, што је више него удвостручило број гледалаца и повећало приход јавне установе “Центар за приказивање филмова” удвостручивши и учешће властитих прихода у покривању трошкова пословања.

Овом новом инвестицијом било је планирано да се обави реконструкција и санација неискориштеног и неуређеног простора којим установа управља, а у којем би биле направљене канцеларије јер су сви запослени, укључујући и управу, сада смјештени у једној мањој канцеларији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана