Нови километри пута у Кукуљама

Д. Ј.
Нови километри пута у Кукуљама

Србац - Асфалтирање путне дионице дуге 2,2 километра почело је у србачком селу Кукуље, а до краја мјесеца би требало да буду асфалтирана још два километра локалних путева кроз то село.

Радови су дио програма Међународног фонда за развој пољопривреде (ИФАД), у оквиру којег ће до краја године бити реконструисани и асфалтирани путеви у осам србачких села.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Радојица Видовић каже да је крајем септембра реконструисано 2,2 километра путева кроз њихово село, а са најновијим инвестицијама укупно ће у овој години бити асфалтирано 6,4 километра путних праваца, што се не памти у Кукуљама.

- Ова година је била веома просперитетна у нашем селу јер се градило на све стране. Недавно смо завршили вањско уређење друштвеног дома, а асфалтирали смо и паркинг код овог објекта. У подручној школи смо замијенили столарију поставивши 30 нових прозора, чија је вриједност око 30.000 КМ. Све то смо учинили уз помоћ Владе РС, општине Србац и бројних донатора из Српца и околних општина - рекао је Видовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана