Музичари из Српца уручили помоћ обољелој дјеци

Д. Ј.
Музичари из Српца уручили помоћ обољелој дјеци

Србац - За лијечење обољелих малишана из Српца прикупљено је 2.100 КМ на хуманитарном концерту који је организован у част преминулог музичара Миодрага - Микија Микића.

 

Од тог износа, 1.200 КМ је уручено самохраној мајци Невени Игњатић за лијечење њеног сина Живка Миљића који болује од церебралне парализе и других тешких обољења а 900 КМ је уручено Удружењу родитеља и дјеци са посебним потребама “Извор”.

Помоћ је уручила Сњежана Микић, супруга покојног Миодрага, заједно са синовима Стефаном и Давидом, који су са сестром Теом на годишњицу Миодрагове смрти одржали концерт за памћење у препуном Дому културе пред више од 500 људи.

Самохрана мајка Невена Игњатић имала је само ријечи хвале за гест породице Микић јер јој је потребан новац за храну и лијекове.

- Свакодневно издвајам око 20 КМ за Живкове оброке, а преживљавамо са свега 250 КМ мјесечно од помоћи коју добијемо преко Центра за социјални рад. Радила сам неколико година, али сам престала да радим како бих била уз сина - рекла је Невена која има још једну малољетну кћерку.  Она додаје да је Живко и даље у тешком здравственом стању и да је потребно да га ускоро води у Загреб на терапије.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана