Малишани у Доњим Подградцима добили ново игралиште

М. В.
Малишани у Доњим Подградцима добили ново игралиште

Градишка - Новоизграђено игралиште, у које је уложено 7.000 КМ, отворено је код Дома културе у Горњим Подградцима, а новац за изградњу донирало је предузеће “Нова дипо” из Градишке.

Начелник Градишке Зоран Аџић рекао је да је то друго игралиште које је изграђено након што је локална управа упутила позив свим компанијама, које послују на њеном подручју, да донирају новац.

- Дјеца у Горњим Подградцима сада могу да уживају у лијепом амбијенту у дворишту Дома културе, који је раније обновљен новцем УНДП-а и општине Градишка - истакао је Аџић.

Представник “Нове дипо” Миодраг Бабић рекао је да је ово предузеће најзначајнији привредни субјект у Подградцима и да често учествује у донаторским акцијама за помоћ спортским активностима, школи и цркви у том мјесту.

Прије неколико дана предузеће “ПМП Јелшинград” које је дио компаније “ФМГ Индустрис” донирала је игралиште које се налази у парку код граничног прелаза. Локална управа са друштвено одговорним компанијама спроводи активности за изградњу 12 игралишта на подручју Градишке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана