Luka Petrović se oprostio sa trebinjskim Parlamentom

nezavisne.com
Luka Petrović se oprostio sa trebinjskim Parlamentom

Trebinje - Luka Petrović od danas i zvanično nije više gradonačelnik Trebinja i već od sutra prelazi na mjesto direktora elektroprivrede RS, a njegovu funkciju će do izbora za gradonačelnika, koji slijede uskoro, obavljati njegov zamjenik Mirko Ćurić.

Ovo je sam Petrović objelodanio na današnjem skupštinskom zasjedanju, na kome se kratko obratio odbornicima koji su ga iz skupštinske sale ispratili burnim aplauzom.

"Radio sam savjesno i onoliko koliko sam mogao, a na odbornicima je da ocijene da li je to zaista bilo tako, jer mislim da je ono što je najvažnije da smo napravili radnu atmosferu i podmadili kadrovsku strukturu u Gradskoj upravi i preduzećima, funkcionalne mjesne zajednice, a uradili smo mnogo toga i na organizaciji rada", kazao je Petrović.

 

On je podsjetio da je urađen plan kapitalnih invesiticija 2017 – 2022, uspospostavljena kvalitena komunikacija sa Vladom RS i Vladom Srbije, komunikacija sa Eparhijom Zahumsko hercegovačkom, a urađeno je i niz dobrih stvari, među kojim je kao prva bila Investiciona konferencija.

Petrović je podsjetio na 32 porodična programa pomoći porodicama kojim je to bilo potrebno, a pokrenute su i 52 investicije i niz drugih stvari.

"Ovo treba nastaviti na isti način, a ja sam tu u Trebinju, stotinjak metara odavde, u Elektroprivredi i tu sam da to rješavamo", dodao je Petrović, zahvalivši se svim svojim saradnicima u Gradskoj upravi, ali i medijima i svima sa kojim je sarađivao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana