Kućni sajam u Istočnom Sarajevu: Bogata ponuda nadohvat ruke

M. Latinović, Ž. Domazet
Kućni sajam u Istočnom Sarajevu: Bogata ponuda nadohvat ruke

Istočno Sarajevo - Kompanija “SiM Impex” predstavila je jedinstven asortiman garažno-servisne opreme u poslovnoj jedinici u Istočnom Sarajevu na manifestaciji “Kućni sajam SiM Impex Sarajevo”, gdje su zainteresovani imali priliku da najnovije proizvode kupe po specijalnim cijenama.

Kućni sajam svoja vrata otvorio je za posjetioce u četvrtak u osam časova, a priliku da razgledaju i kupe neke od proizvoda iz bogate ponude te kompanije zainteresovani su imali sve do 18 časova. Raznovrsna ponuda privukla je veliki broj građana, koji su na ovoj jedinstvenoj manifestaciji imali priliku da pazare proizvode po akcijskim cijenama.

- Fokus sajma bio je na garažno-servisnoj opremi i to je bila unikatna prilika da ljudi vide veliki asortiman proizvoda izložen na jednom mjestu. Osim specijalnih cijena na kompletan asortiman garažne opreme, sjajne popuste obezbijedili smo i na ulja za akumulatore, metlice brisača, patosnice i brojne druge artikle - rekli su u “SiM Impex”.

Dodali su da u njihovoj prodajnoj jedinici u Istočnom Sarajevu, u ulici Ravnogorskoj 22, građani mogu da nabave proizvode najpoznatijih svjetskih dobavljača auto-dijelova.

Ističu da je sajam bio jedinstvena prilika za razmjenu iskustava i unapređenje saradnje sa postojećim, ali i novim kupcima, a zainteresovani su tokom cijelog dana imali priliku da od stručnog osoblja kompanije “SiM Impex” dobiju na licu mjesta sve informacije o najnovijim proizvodima u svijetu opreme i alata.

Preduzeće “SiM Impex” u oktobru 2017. godine kupila je američka korporacija LKQ, što je dalo novi zamah razvoju i unapređenju poslovanja i doprinijelo još boljem kvalitetu kompanije, koja će ove godine proslaviti dvije decenije postojanja.

- To će biti prilika da na adekvatan način proslavimo i ovaj jubilej. “SiM Impex” u cijeloj BiH ima 30 poslovnica - istakli su u “SiM Impexu” i dodali da uveliko planiraju prvi centralni sajam u Banjaluci, na novoj lokaciji, koji bi trebalo da bude održan u septembru.

Proizvodi

U “SiM Impexu” naglašavaju da konstantno rade na proširenju asortimana svojih proizvoda.

- Osim auto-dijelova svjetski poznatih dobavljača, u našim poslovnicama nudimo i profesionalni ručni i električni alat i širok izbor opreme i alata - istakli su u ovoj kompaniji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana