“Фитнес љето” рецепт за забаву и витку линију

Милијана Латиновић
“Фитнес љето” рецепт за забаву и витку линију

Бањалука - Жеља за добром забавом, здравим животом и лијепим изгледом привукла је стотине припадница љепшег пола у бањалучки парк “Младен Стојановић” које ће идућих мјесец дана уживати у најмасовнијем тренингу на отвореном “Фитнес љето 2019”.

Инструкције пет тренера, који су и ове године припремили богат и занимљив програм, сваке вечери до 30. јуна пратиће суграђанке свих узраста. Да позитивне енергије неће недостајати показало се већ у суботу на отварању ове традиционалне манифестације, гдје је неколико стотина учесница до посљедњег даха испратило све вјежбе.

Ивана Четић истиче за “Глас Српске” да је први тренинг био одличан, веома интензиван и забаван.

- Пријавила сам се јер је тренинг бесплатан а одржава се на отвореном. Очекујем добру забаву и да уз одличну атмосферу изгубим који килограм - казала је Четићева.

Међу учесницама је највише студенткиња и средњошколки које истичу да им је “Фитнес љето” одлична припрема за одлазак на море или базен.

Манифестацију осму годину заредом уз помоћ спонзора организује Удружење за спорт и рекреацију “Л фит”.

Иницијатор овог успјешног, традиционалног пројекта и предсједница Удружења “Л фит” Лидија Љубичић истиче за “Глас Српске” да број учесника, који се повећава из године у годину, потврђује да се свијест грађана о значају физичке активности подигла на виши ниво.

- Једночасовни тренинзи на отвореном почињу сваки дан у 19 часова. Позивамо све даме, без обзира на године и физичку спрему да нам се придруже, јер је у групи много лакше вјежбати и стећи навике које помажу вашем здрављу и чине да се љепше осјећате - истакла је Љубичићева и нагласила да су добра забава и позитивна атмосфера загарантоване.

Нагласила је да је програм вјежбања прилагођен свима, од почетника до утренираних особа. Осим у Бањалуци, “Фитнес љето” се одржава и у Добоју, а пројекат је покренут с циљем подизања свијест о значају физичке активности за здравље.

 Спонзори

Лидија Љубичић је истакла да је генерални спонзор манифестације компанија “Хемофарм”, а медијски покровите “Глас Српске”. Пројекат су подржали и кабинет предсједнице РС Жељке Цвијановић, Влада Републике Српске и град Бањалука.

- Подршку су нам пружили и компанија “Витинка”, вода “вивија”, “Каприоло фитнес шоп”, “Триглав осигурање” Бањалука, компанија “Енмон”, салон намјештаја “Ардор” и златара “Купрешак” - навела је Љубичићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана