Đokić u Trebinju: Hercegovina će dati barem jednog narodnog poslanika socijalista

nezavisne.com
Đokić u Trebinju: Hercegovina će dati barem jednog narodnog poslanika socijalista

Trebinje - Socijalistička partija RS u Hercegovini na predstojećim izborima može osvojiti najmanje jedan poslanički mandat u Narodnoj Skupštini RS, ali će dati i veliki broj glasova za Parlamentarnu skupštinu BiH, dok na republičkom planu očekuju i do 100.000 glasova na predstojećim izborima.

Ovo je zaključeno nakon posjete predsjednika SP RS Petra Đokića Gradskom odboru Trebinje, koji je ovom prilikom istakao da su ovo argumenti sa terena, prema kojim građani Republike Srpske u Socijalistima prepoznaju jednu dozu sigurnosti koja im treba i u koju vjeruju.

On je nakon sjednice Gradskog odbora Socijalističke partije Trebinje, gdje se sa članovima dogovaro oko izbornih aktivnosti, istakao da je potpuno uvjeren da tolike kapacitete Hercegovina ima, ali da još nisu dogovoreni kandidati stranke po izbornim jedinicama, te da o tome nije zahvalno govoriti ni u Trebinju, prije nego se dogovore u Gradskom odboru.

“Ja ne želim svojim stavom prejudicirati odluke odbora, ali zasigurno znam da će taj posao biti okončan do kraja juna u svim odborima, pa i za područje Trebinja, gdje ima jako mnogo kvalitetnih kadrova, onih ljudi koji su ovdje postali prepoznatljivi i koje dobro znaju građani Trebinja koji će moći da izaberu najbolje”, kazao je Đokić.

Kaže da, s obzirom da je Socijalistička partija RS politički subjekt koji iz godine u godinu i brojčano i po kvalitetu kadrova jača, realno očekivati povećanje broja glasača, i u Republici Srpskoj i u Hercegovini.

“Hercegovački Socijalisti su apsolutno spremni za predstojeće izbore, što govorim sa velikim pokrićem, jer znam sa kojim kapacitetima raspolažemo i koliki trud ulažemo, kako bismo dokazali da iza naših priča stoje djela, a što su naši sve brojniji članovi i sumpatizeri prepoznavali u proteklih 25 godina, koliko postojimo”, kazao je predsjednik Gradskog odbora SP Trebinje Rajko Ćapin, potvrdivši Đokićevo mišljenje da će Hercegovina na predstojećim izborima dati barem jednom poslanika u Narodnoj skupštini RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana