Десет година Град позоришта Градишка: За јубилеј премијерно представа “Љубав”

Милан Вујић
Десет година Град позоришта Градишка: За јубилеј премијерно представа “Љубав”

Градишка - Поводом десет година постојања градишког Град позоришта синоћ је премијерно изведена представа “Љубав” у Културном центру Градишка.

Представу је режирао Златан Видовић, по тексту Мреја Шизгала. Глумци који су играли у представи су: Миљка Брђанин, Адмир Мешић и Ђорђе Јанковић.

Глумац Златан Видовић, који је режисер ове представе, истиче да је љубав у данашње вријеме запостављена и губи свој значај, поготово код младих људи, а управо о томе говори представа “Љубав”. Он је истакао да је веома задовољан што су успјели да ураде комедију која у себи има и елементе кабареа, стендапа и добру кореографију.

- Оваквом представом не могу се похвалити ни неке веће продукције у окружењу. Веома сам задовољан јер су услови у којима раде позоришта јако незахвални и јако тешки. Ово је за нас велики подвиг - рекао је Видовић.

Глумац Адмир Мешић сматра је да је ово најквалитетнија представа у десет година постојања Град позоришта и да је публика аплаузима показала да се мукотрпан рад заиста исплатио.

- Један веома напоран рад, мукотрпан, исцрпљујући рад, али се на крају исплатило и драго ми је што смо на прави начин прославили десети рођендан и нашој публици подарили одличну представу - казао је Мешић.

Прва реприза представе ће бити одиграна 9. октобра у 20 часова у Културном центру у Градишци, а договорено је њено извођење и у Народном позоришту и позоришту “Јазавац” у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана