Дервента: Изложба фотографија “Пази тренутак”

Срна
Дервента: Изложба фотографија “Пази тренутак”

Дервента - Прва приватна фото-агенција у Републици Српској “Зипа фото-агенција” организовала је у Дервенти изложбу 44 фотографије од осам аутора. Изложбу су синоћ испред Центра за културу отворили народни посланик Игор Жунић и један од аутора Борислав Здриња из Бањалуке.

“То су фотографије чланова наше агенције, разне тематике, са догађаја које смо пратили. Хвала Дервенти, начелнику општине Милораду Симићу, Игору Жунићу, Центру за културу који су помогли да организујемо ову изложбу”, рекао је Здриња.


Он је додао да је жеља да фотографије погледа што више грађана и из тих разлога поставка изложбе је на отвореном простору.

Народни посланик Игор Жунић рекао је да становници Дервенте имају прилику да виде агенцијске фотографије, одмах послије изложбе у Бањалуци.

“Дервента је општина која поштује умјетност, а ово је врло занимљива изложба веома квалитетних фотографија”, рекао је Жунић.

На изложби су представљене фотографије Слободана Рашића Бобара, Борислава Здриње, Ранка Ћуковића, Александра Голића, Милана Радуловића, Драгана Михаљице, Душана Борковића и Драгана Душанића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана