ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 13.02. 2019. године

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 13.02. 2019. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени ао незапослено лице.

*****

*******************

 

 

ЈУ ЦЕНТАР “СУНЦЕ” ПРИЈЕДОР

Краља Александра бр. 6

79101 Приједор

 

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

1. Дипломирани дефектолог – приправник на неодређено вријеме....................................1 извршилац

2. Дипломирани дефектолог – приправник на одређено вријеме до повратка раднице са породиљског одсуства а најкасније до 23.1.2020. године...........................................................................1 извршилац

3. Дипломирани дефектолог – приправник на одређено вријеме до повратка раднице са боловања а најкасније до 9.4.2019. године............................................................................................ 1 извршилац

 

Поред општих услова који су прописани Законом о раду , кандидати треба да испуњавају и услове прописане чланом 104. Закона о основном васпитању и образовању.

У погледу стручне спреме кандидати треба да испуњавају услове прописане Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи.

Општи услови:

- да је држављанин РС или БиХ,

- да је пунољетан,

- да је радно способан,

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Посебни услови:

- да кандидат има завршен први циклус студијског програма у одређеној области и остварених најмање 180 ECTS бодова у трајању три године или еквивалент

Пријем радника ће се вршити у складу са Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи , а на основу ранг-листе кандидата утврђене бодовањем по критеријумима прописаним овим правилником.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању.

Критеријуми за бодовање кандидата:

- просјек оцјена који је кандидат остварио током студирања,

- вријеме проведено на евиденцији незапослених лица коју води Завод за запошљавање на подручју јединице локалне самоуправе гдје је незапослени кандидат пријављен,

- резултати остварени на интервјуу и тесту.

Потребна документација о испуњавању општих услова:

- увјерење о држављанству,

- извод из матичне књиге рођених или копија личне карте,

- љекарско увјерење (прилаже само онај кандидат који буде први на листи, а прије заснивања радног односа).

Школа ће по службеној дужности затражити увјерење о неосуђиваности из казнене евиденције за оног кандидата који буде изабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа.

     Уз потписану пријаву и документацију којом се доказује испуњеност општих услова, потребно је доставити и документацију којом се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање, и то:

- овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма

- додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена

-        Увјерење или потврда издата од Завода за запошљавање за подручје јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида

- увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

     Комисија за пријем радника у радни однос на радно мјесто наставника дефектолога ће писменим путем обавијестити кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве о датуму и мјесту спровођења теста и интервјуа.

Кандидати су дужни доставити оригинале или овјерене фотокопије свих докумената не старије од 6 мјесеци и ти документи неће бити враћени кандидатима. 

 

 

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити узете у разматрање.

Пријаве са доказима о испуњавању општих и посебних услова доставити лично или путем поште на адресу ЈУ Центра “Сунце” Приједор.

 ***********

  ЈУ ГИМНАЗИЈА “СВЕТИ САВА” ПРИЈЕДОР,

  Николе Пашића број 6,

  79 191 Приједор

На основу члана 132. став 3. тачка 18) Закона о средњем образовању и васпитању, а у вези са Рјешењем, број: 07.032/050-711/18 од 19.1.2018. године и Рјешења, број:24.120/616-227-78-5/18 од 23.11.2018. године, директор школе доноси:

ОДЛУКУ

Члан 1.

            Којом се поништава конкурс, број:1099-1/2018. године у дијелу који се односи на тачку “2. тј. професор за наставни предмет руски језик, 11 часова, 1 извршилац на неодређено вријеме”, који је јавно објављен дана, 5.9.2018. године у дневним новинама “Глас Српске”.

Члан 2.

          Наведени дио текста конкурса се поништава у складу са наводима у Рјешењу  Министарства просвјете и културе, број: 07.032/050-711/18 од 19.1.2018. године. Школа ће извршити пријем наставнице руског језика која је проглашена технолошким вишком у складу са Рјешењем Јавне установе Основна школа “Вук Караџић” Омарска, број: 268/2018 од 21.8.2018. године.

Члан 2.

                     Текст ове одлуке биће објављен у дневним новинама “Глас Српске”. 

 

*********

ЈУ “СПОМЕН-ПОДРУЧЈЕ ДОЊА ГРАДИНА”

ДОЊА ГРАДИНА ББ

79243 ДЕМИРОВАЦ

 

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за запошљавање радника на неодређено вријеме

 

Радно мјесто: секретар установе

Рад на: неодређено вријеме

Регија: Козарска Дубица

Број извршилаца: 1

Опис радног мјеста

1. израђује сва појединачна и општа акта установе

2.  изучава домаће и међународне прописе из области културног, историјског и природног насљеђа, а нарочито у области музеологије и меморијала

3. заступа установу у свим правним пословима

4. замјењује директора у његовом одсуству

5. обавља и друге послове по потреби и по налогу органа установе

Општи и посебни услови за пријем у радни однос:

Поред општих услова, прописаних Законом о раду кандидати треба да испуњавају услове предвиђене Правилником о систематизацији радних мјеста ЈУ “Спомен-подручје Доња Градина”.

Општи услови које кандидат треба да испуњава су:

1. да је држављанин РС - БиХ,

2. да је пунољетан,

3. да има општу здравствену способност,

4. да није осуђиван

Посебни услови:

- ВСС (VII степен), правни факултет

- најмање једна година рада у струци

- знање енглеског језика

Уз пријаву кандидати треба да доставе овјерене копије сљедећих докумената: Увјерење о држављанству; Извод из матичне књиге рођених; Овјерену фотокопију дипломе;

Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности (не старије од 6 мјесеци) издато од надлежне установе; Увјерење о неосуђиваности од надлежног Центра јавне безбједности.

Интервју са кандидатима који испуњавају услове конкурса, обавиће се појединачно по писменом позиву.

Кандидати који се не одазову на интервју у заказаном термину, сматраће се да су одустали. Конкурс остаје отворен 15 дана од дана објављивања.

Пријаву на конкурс и документацију доставити на адресу:

ЈУ “Спомен-подручје Доња Градина”, Доња Градина бб, 79243 Демировац са назнаком “за конкурс”. Кандидати су дужни да доставе овјерене копије свих докумената које се неће враћати кандидатима. Неблаговремена и непотпуна документација неће се узети у разматрање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана