ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 12.12. 2018. године

ЈУ ЗЗЗРС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 12.15. 2018. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

**********

***********

 

"ПРИЈЕДОРПУТЕВИ" АД ПРИЈЕДОР,

 

ОГЛАС

за пријем радника у радни однос на

одређено вријеме

 

Оглас за радна мјеста:

1.         Возач теретних моторних возила - 10 извршилаца

2.         Руковалац грађевинских машина - 10 извршилаца

3.         КВ радник (тесари и асфалтери) - 20 извршилаца

4.         НК грађевински радник - 10 извршилаца

 

 Поред општих услова за заснивање радног односа предвиђених Законом о раду, кандидати морају испуњавати и посебне услове и то:

 

За радно мјесто под редним бројем 1.:

•           завршена школа за возаче теретних моторних возила.

За радно мјесто под редним бројем 2.:

•           завршена школа за руковаоце грађевинских машина,

•           оспособљеност за самосталан и безбједан рад и руковање грађевинским машинама.

За радно мјесто под редним бројем 3.:

•           завршена грађевинска школа - (III ст. стр. спр. грађевинског смјера)

 

Оглас је отворен 15 дана од дана објављивања у дневним листовима "Глас Српске", "Независне новине", "Козарски вјесник", те од објављивања на огласној табли Завода за запошљавање, Филијала Приједор.

            Пријаве са краћом биографијом, као и документацију којом се доказује испуњеност општих и посебних услова (овјерена фотокопија дипломе, увјерење о оспособљености за самосталан и безбједан рад и руковање грађевинским машинама) можете слати на е-mail адресу: [email protected], Факс: 052/233-917 или поштом на адресу улица 27. јуни број 17, Приједор.

Непотпуне пријаве неће се разматрати приликом избора кандидата.

 

                             **************                                                                      

 

ПРЕДУЗЕЋЕ "NICPROM COOLING" ДОО

са сједиштем у Приједору

објављује

ОГЛАС

за попуну упражњених радних мјеста на неодређено вријеме:

 1. Теренски радник – више извршилаца за подручје: Приједора.

  Услови за пријем у радни однос:

 - завршена ССС (пожељно механичар грејне и расхладне технике, није услов)

 - пожељно искуство у сервисирању расхладних уређаја или познавање проблематике електроинсталација (није услов)

 - посједовање возачке дозволе "Б" категорије (пожељно Ц, Ц1, Е, али није услов)

 - спремност на тимски рад

 - комуникативност.

 Опис радног мјеста:

  - монтажа опреме на терену

  - демонтажа опреме на терену

  - сервисне интервенције на терену

 - сви радови се изводе на територији БиХ, односно на регији за коју је запослени задужен.

Своје пријаве можете доставити путем:

  - е-mail: [email protected]

- поште на адресу: Милана Врховца бр. 79, 79101 Приједор, БиХ

Оглас остаје отворен 30 дана од дана објављивања огласа.

 Свим претходним (и будућим) кандидатима се захваљујемо на интересовању, и извињавамо се што због великог броја молби нисмо били у могућности свима одговорити.

Такође молимо све оне који су раније конкурисали за радно мјесто у нашој компанији, а у међувремену нису пронашли запослење, да поново пошаљу своје пријаве, јер раније пријаве нећемо узимати у обзир.

Више информација о нама можете пронаћи на нашој веб страници: www.nicromcoolong.com.

***********

 

ЈУ СШЦ "ЂУРО РАДМАНОВИЋ"

Доситеја Обрадовића 4, Нови Град;

Тел: 052/752-125; Тел/факс: 052/751-230;

Е-mail: [email protected]

 

ЈАВНИ КОНКУРС

 за попуну упражњених радних мјеста

 

1. На одређено вријеме:

1.1.      Наставник предмета пословна комуникација, 1 извршилац, 2 часа, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у образовању………..…………………..до 31.8.2019. г.;

1.2.      Наставник предмета социологија, 1 извршилац, 2 часа, са радним искуством положеним стручним испитом за рад у образовању ……………………………………   ….до 31.8.2019. г.;

Сви кандидати морају испуњавати опште услове предвиђене Законом о раду, као и услове из члана 104. Закона о средњем образовању и васпитању, чланова 2. и 16. Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама .

 

Уз потписану пријаву на расписани конкурс кандидати треба да доставе сљедеће документе о испуњености општих и посебних услова:

Општи услови:

а) да је држављанин РС - БиХ, а то доказује увјерењем о држављанству,

б) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

в) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Уз пријаву и документацију за опште услове које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на јавни конкурс, кандидати треба да доставе документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима, и то:

а) овјерену фотокопију дипломе у којој је наведено стручно звање или еквивалент за потребан кадар, према члану 104. Закона о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник РС" број 41/18) и Правилнику о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Службени гласник Р С" број 29/12 и 83/15);

б) овјерену фотокопију радне књижице;

в) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

г) доказ о положеном стручном испиту за рад у образовању, за радна мјеста за која се тражи наведено;

д) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији;

ђ) увјерење о радном стажу од ранијег/их послодаваца, за радна мјеста за која се тражи радно искуство.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе, у трајању од најмање годину дана у струци.

За све кандидате који испуњавају горе наведене услове интервју и тестирање биће одржани дана, 26.12.2018. године (сриједу), у 10 часова у просторијама ове школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

      Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве на конкурс слати на адресу школе. На коверти обавезно назначити: Пријава на конкурс (навести радно мјесто за које кандидат конкурише), а додатне информације могу се добити на број телефона: 052-751-230.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

*******

ЈУ СШЦ "НИКОЛА ТЕСЛА"

Доситејева бб, 79240 

Козарска Дубица,

тел. ++387 52 416-306 факс: ++387 52 424-370, 

Е-mail: [email protected]

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Професор права и практичне наставе за пословно-правне техничаре, 6 часова, на одређено вријеме до 31.8.2019. године, приправник .....1 извршилац;

2.         Професор српског језика, 4 часа, на одређено вријеме до повратка радника са боловања, приправник.......................1 извршилац

3.         Професор исламске вјеронауке, 1 час, на одређено вријеме до 31.8.2019. године, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у образовању.......................1 извршилац

 

Сви кандидати морају испуњавати опште услове предвиђене Законом о раду, као и услове из члана 104. Закона о средњем образовању и васпитању и  Правилника о врсти стручне спреме наставника и сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама и Правилника о врсти стручне спреме наставника и сарадника у гимназији.

Пријем кандидата у радни однос вршиће се на основу Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи.

Потребна документација

   Уз обавезну потписану пријаву и краћу биографију кандидати треба да доставе оригинале или овјерене фотокопије (овјера не смије бити старија од 6 мјесеци) сљедећих докумената којима се доказује испуњавање општих и посебних услова.

  И   Општи услови се доказују сљедећом документацијом:

1)         Да је држављанин РС – увјерењем о држављанству,

2)         Да је пунољетан – изводом из матичне књиге рођених или овјереном  фотокопијом личне карте,

3) Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психичкој, физичкој и здравственој способности (не старијим од 6 мјесеци) издатом од надлежне установе, које ће доставити кандидат који буде одабран по    конкурсу, а прије заснивања радног односа; 

4) Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дијела против  достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће затражити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

  

II Посебни услови се доказују документацијом прописаном Законом о средњем образовању и васпитању као и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи, а на основу којих ће се извршити бодовање и рангирање пријављених кандидата:

1.  Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању, са најмање остварених 240 ECTS бодова и стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2. Увјерење издато од Завода за запошљавање на подручју јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен о времену проведеном на евиденцији незапослених лица, а након стицања стручне спреме тражене конкурсом;

3. Увјерење о радном стажу издато од ранијег/их послодаваца код којег/их је кандидат био запослен на радном мјесту које одговара стручној спреми која се тражи овим конкурсом у коме је назначено: врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног стажа по врстама посла – за радна мјеста за које се тражи радно искуство.

Уколико је радник радио са непуним радним временом, потребно га је прерачунати у пуно радно вријеме;

4. Увјерење издато од високошколске установе или додатак дипломи о просјечној оцјени током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена, а у изузетним случајевима, уколико кандидат не може из оправданих разлога прибавити претходно наведена документа, просјечна оцјена се може доказати и овјереном фотокопијом индекса;

5. Доказ о положеном стручном испиту за рад у образовању, за радна мјеста за која се тражи наведено;

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца.

 

 Право учешћа на конкурсу на основу члана 104. став 7. Закона о средњем образовању и васпитању имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању.

Право учешћа на конкурсу на основу члана 106. став 9. Закона о средњем образовању и васпитању имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу овог закона испуњавали услове у погледу профила и звања наставника

Достављена документација и други докази ће се бодовати од стране Комисије на начин и у складу са одредбама Правилника о критеријумима и процедури  пријема радника у радни однос у средњој школи.

Рок за учешће на конкурсу и начин достављања пријаве

Пријаве се могу доставити поштом или лично на адресу школе, са назнаком "за конкурс" и навести радно мјесто на које се конкурише и напомену "не отварати".

Рок за подношење пријаве је 8 (осам) дана од дана објављивања конкурса посредством Завода за запошљавање РС у листу "Глас Српске".

Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају услове конкурса неће се узети у разматрање, већ ће се евидентирати, уз констатацију да пријаве на јавни конкурс нису достављене благовремено и/или да нису потпуне, а након тога Комисија предлаже директору школе доношење закључка којим се пријава одбацује.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове утврђене овим конкурсом, Комисија за избор обавиће тестирање и интервју 24.12.2018. године у 9 часова.

Кандидати се неће посебно позивати на тест и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу у заказаним терминима, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Достављена документација школи по овом конкурсу се неће враћати кандидатима.

 Школа ће писменим путем обавијестити све учеснике о исходу конкурса .

                      *************                                                                                  

ЈУ УГОСТИТЕЉСКО-ЕКОНОМСКА ШКОЛА ПРИЈЕДОР

Ул. Вука Караџића бр.16

Приједор

 

ЈАВНИ  КОНКУРС

за  пријем у радни  однос

 

1. Наставника практичне наставе у струци: Угоститељство и туризам, занимање: Кувар,

1 извршилац, пуна наставна норма, на неодређено вријеме, с радним искуством.

 

Кандидати  треба да испуњавају  опште  услове  предвиђене Законом  о  раду, те чланом 7. Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи.

 

Услови везани за врсту стручне спреме наставника из тачке 1 утврђени су  Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама.

Потребна документација

 Уз обавезну потписану пријаву и краћу биографију, кандидати треба да  доставе оригинале или овјерене фотокопије (овјера не смије бити старија од 6 мјесеци) сљедећих докумената, којима се доказује испуњавање општих и посебних услова.

 И  Општи услови се доказују сљедећом документацијом:

1)         Да је држављанин РС - БиХ - увјерењем о држављанству,

2)         Да је пунољетан - изводом из матичне књиге рођених,

3) Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем  о психичкој, физичкој и здравственој способности (не старијим од 6 мјесеци) издатим од надлежне установе, које ће доставити кандидат који буде одабран по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4) Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела против  достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће затражити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

II  Посебни услови се доказују документацијом прописаном Законом о средњем образовању и васпитању (члан 104. став 4.), као и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи, а на основу којих ће се извршити бодовање и рангирање пријављених кандидата:

1.  Овјерена фотокопија дипломе о стеченом звању, а у складу са Правилником о  врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама,

2. Увјерење издато од Завода за запошљавање на подручју јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен о времену проведеном на евиденцији незапослених лица, а након стицања стручне спреме тражене конкурсом,

3. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен на радном мјесту које одговара стручној спреми која се тражи овим конкурсом у коме је назначено: врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног стажа по врстама посла,

4. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

5. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

 

Достављена документација и други докази ће се бодовати од стране Комисије на начин и у складу са одредбама Правилника о критеријумима и процедури  пријема радника у радни однос у средњој школи.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

 

   Рок за учешће на конкурсу и начин достављања пријаве

Пријаве се могу доставити поштом или лично на сљедећу адресу школе, са назнаком "за конкурс" и напоменом "не отварати".

Рок за подношење пријаве је 8 (осам) дана од дана објављивања конкурса посредством Завода за запошљавање РС.

Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају услове конкурса неће се узети у разматрање, већ ће се евидентирати, уз назнаку да пријава на јавни конкурс није достављена благовремено и/или да није потпуна, а након тога Комисија предлаже директору школе доношење закључка којим се пријава одбацује.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове утврђене овим конкурсом, Комисија за избор обавиће тестирање кандидата дана, 24.12.2018. године, са почетком у 9.30 часова.

Интервју са кандидатима ће се обавити дана, 24.12.2018. године, са почетком у 11 часова.

Кандидати се неће посебно позивати на тест и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу у заказаним терминима, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Достављена документација школи по овом конкурсу се неће враћати кандидатима.

Школа ће писменим путем обавијестити све учеснике о исходу конкурса.

***********

ГРАД ПРИЈЕДОР

ЈУ ОШ "БРАНКО РАДИЧЕВИЋ"

ПЕТРОВО, ПРИЈЕДОР

 

КОНКУРС

за избор и пријем радника

 

1.         Наставник физике, на одређено радно вријеме, најкасније до 31.8.2019. године, 4 часа седмично, 1 извршилац, приправник;

 

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

 

Приправником се сматра лице који први пут заснива радни однос у занимању за које је стекло одређену врсту и степен стручне спреме, или лице које има мање од годину дана радног искуства у струци и није стекло услове за полагање стручног испита.

Поред општих услова предвиђених Законом о раду кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 104. Закона о основном васпитању и образовању и Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Општи услови које кандидат треба да испуњава:

- да је држављанин РС / БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

- да је пунољетан, а то доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

- да је радно способан, а то доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа, и 

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотреба опојних средстава што се доказује увјерењем о неосуђиваности, које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа.

Уз потписану пријаву на конкурс и документацију којом се доказује испуњавање општих услова, потребно је доставити и документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник РС" број: 74/18, у даљем тексту Правилник), која подразумијева:

а) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма и стручно звање у одређеној области, остварених најмање 180 ECTS бодова у трајању од три године или еквивалент,

б) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

в) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица ( вријеме чекања на посао у стручној спреми тражено конкурсом),

г) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца,

д) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

ђ) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

Кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије свих докумената будући да исте неће бити враћене кандидатима.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Пријем у радни однос вршиће се у складу са одредбама Правилника које нису у супротности са Законом.

Кандидати који су доставили потпуне и благовремене пријаве комисија писаним путем обавјештава о датуму и мјесту спровођења тестирања и интервјуа.

 

Кандидати који се не појаве на интервјуу и тесту, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће бити узете у разматрање.

 

Напомена:

Пријаве са потребним документима могу се доставити лично у школу или путем поште на адресу школе, са назнаком "За конкурс".

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана