ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Источно Сарајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 31.10. 2018. године

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 31.10. 2018. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

************

****************

СШЦ “27. ЈАНУАР”

РОГАТИЦА

 расписује                     

  КОНКУРС

 за попуну упражњеног радног мјеста    

1.   Психолог - пуно радно вријеме,  до повратка раднице са породиљског боловања са

      радним искуством и положеним стручним испитом - 1 извршилац,

           

Услови конкурса:

- утврђених Законом о раду - (“Службени гласник РС”, број: 1/16), кандидат треба да испуњава и услове у складу са чл. 104. 106. Законом о средњем образовању и  васпитању (“Сл. гласник РС”, број: 41/18)  Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама (“Сл. гласник РС” 29/12.) Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи (“Службени гласник Републике Српске”, број:102/14) и измјене  и допуне Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи (“Службени гласник Републике Српске”, број:42/16).

Уз пријаву (потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс за пријем у радни однос и са наведеним бројем телефона) кандидати су дужни приложити:

1.  увјерење о држављанству;

2.  извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте;

3.  овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

4. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

5. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица (рачуна се укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми траженој конкурсом);

6. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца;

7. увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

8. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

10. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услова.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Законом о средњем образовању и  васпитању (“Сл. гласник РС”, број: 41/18)  испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

Процедура пријема у радни однос кандидата регулисана је Правилником о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 102/14) и измјене  и допуне Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи (“Службени гласник Републике Српске”, број:42/16).

Увјерење да лице није осуђивано правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (увјерење о неосуђиваности) - школа ће прибавити службеним путем за кандидата који буде изабран, а прије заснивања радног односа.

Кандидат који буде изабран на конкурсу, прије заснивања радног односа, дужан је доставити љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима, не старије од шест мјесеци.

Рок за достављање пријава је 8 дана од дана објављивања. Тест и интервју са  кандидатима који испуњавају услове тражене конкурсом, биће обављен у ЈУ СШЦ “27. јануар” -12.11.2018. год у 14 часова са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве/ односно који испуњавају услове конкурса.

Све копије докумената треба да буду овјерене /не старије од 6 мјесеци/. Достављена документација се неће враћати кандидатима. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирање или интервју, сматраће се да су одустали од  пријаве на конкурс.

Пријаве слати на адресу:

ЈУ СШЦ “27. јануар”, Ул. Српске слоге 98, 71 220  Рогатица  / са назнаком за Конкурс - на коју тачку се кандидат пријављује.                                                                                                                                                                                                         

***********

ЈП “ИНФОРМАТИВНИ ЦЕНТАР”

РУДО     

 доноси

ОДЛУКУ

о поништењу јавног конкурса

За избор и именовање директора ЈП Информативни центар Рудо, објављеног дана 17.10.2018. године у ЗЗЗ РС и “Гласу Српске”.

********

ЈП “ИНФОРМАТИВНИ ЦЕНТАР”

РУДО

 расписује

ЈАВНИ  КОНКУРС

за избор и именовање директора

Јавног предузећа Информативни центар Рудо

I - Надзорни одбор Јавног предузећа Информативни центар Рудо расписује јавни конкурс за избор и именовање директора Јавног предузећа Информативни центар Рудо

II - Опис послова:

Директор обавља послове у складу са Законом о јавним предузећима, Статутом и Општим актима Јавног предузећа Информативни центар Рудо.

III - Мандат

Мандат директора траје четири године, са могућношћу поновног именовања.

IV - Општи услови за кандидата:

1. да су старији од 18 година,

2. да су држављани Републике Српске, односно Босне и Херцеговине,

3. да имају општу здравствену способност,

4. да нису отпуштани из државне службе на било ком нивоу власти у БиХ као резултат дисциплинске мјере у периоду од три године прије дана објављивања упражњене позиције,

5. да се против кандидата не води кривични поступак,

6. да нису осуђивани за кривично дјело које их чини неподобним за обављање послова упражњене позиције,

7. да се на кандидата не односе одредбе члана 9. став 1. Устава БиХ.

V - Посебни услови за кандидата:

1. Висока стручна спрема,

2. Најмање три године радног искуства,

3. Понуда квалитетног програма рада предузећа за мандатни период,

4. Посједовање организацијских и руководних способности.

VI – Сукоб интереса:

Кандидати за директора не могу обављати дужности, активности или бити на положају који доводи до сукоба интереса, како је прописано Законом о министарским, владиним и другим именовањима РС (“Службени гласник РС”, број 41/03), Законом о спречавању сукоба интереса у органима власти Републике Српске (“Службени гласник РС”, број 73/08) и Законом о јавним предузећима (“Службени гласник РС” број 75/04 и 78/11).

VII – Потребна документација

Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих и посебних услова, са адресом пребивалишта и бројем телефона и то:

1. Извод из матичне књиге рођених,

2. Увјерење о држављанству,

3. Биографију о кретању у служби,

4. Увјерење да нису осуђивани за кривично дјело (за кандидате рођене у РС Увјерење ће се прибавити службеним путем),

5. Увјерење да се против њих не води кривични поступак (не старије од 6 мјесеци),

6. Доказ о стручној спреми - диплома,

7. Доказ о радном искуству,

8. Потписану и од надлежног органа овјерену изјаву за остале услове.

Уз изјаву се може приложити оригиналан документ или његова овјерена копија.

VIII – Рок за подношење пријава

Рок за подношење пријава је 30 дана од дана објављивања конкурса у “Службеном гласнику Републике Српске”, Заводу за запошљавање Републике Српске и дневном листу “Глас Српске”.

Ако конкурс не буде истовремено објављен у свим гласилима, рок ће се рачунати од дана посљедњег објављивања.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.

Пријаве се могу доставити лично или путем поште на адресу: ЈП Информативни центар Рудо, Крагујевачка 16, са назнаком “За Надзорни одбор”

Са свим кандидатима обавиће се интервју, о чему ће кандидати бити накнадно обавијештени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана