ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Добој: Оглашава слободна радна мјеста на дан 24.10. 2018. године

ЈУ ЗЗЗ РС

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 24.10. 2018. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

**************

***********************

ОКРУЖНИ СУД У ДОБОЈУ

СВЕТОГ САВЕ 22

74 000 ДОБОЈ

ЈАВНИ КОНКУРС

 

за пријем у радни однос на одређено вријеме до двије године

1.       Судијски приправник 1 извршилац

1. Опис послова радног мјеста

• обавља приправничку праксу у суду, ради стицања услова за полагање правосудног испита, под надзором предсједника суда,

• води дневник рада у који свакодневно уноси податке о пословима на којима је радио и доставља га периодично предсједнику суда на увид,

• израђује нацрте одговора по представкама странака под надзором судије или предсједника суда и

• обавља и друге послове по наредби предсједника и секретара суда.

за пријем на праксу на период до двије године ради стицања услова за полагање правосудног испита

2. Судијски приправник - волонтер 1 извршилац

2.       Опис послова радног мјеста исти као под тачком 1.

Општи услови:

- да је држављанин БиХ,

- да је пунољетан,

- да има општу здравствену способност,

- да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кажњиво дјело које га чини неподобним за обављање послова у државним органима,

- да није отпуштен из државних органа као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у Босни и Херцеговини три године прије објављивања конкурса,

Посебни услови:

- завршен правни факултет,

За кандидате који буду примљени у радни однос обавезан је пробни рад у складу са Законом.

Уз пријаву на јавни конкурс кандидати су дужни приложити доказе о испуњавању општих и посебних услова и то фотокопије сљедећих докумената:

а) личну карту или пасош,

б) диплому о завршеној школи са просјеком оцјена,

Изабрани кандидат је дужан да у року од седам дана након објаве резултата спроведеног јавног конкурса, а прије заснивања радног односа достави Комисији за спровођење поступка избора радника оригинале или овјерене фотокопије сљедећих докумената: увјерење о држављанству Републике Српске или БиХ, извод из матичне књиге рођених, увјерење о општој здравственој способности, увјерење о невођењу кривичног поступка, увјерење о некажњавању, изјаву да није отпуштен из државних органа као резултат дисциплинске мјере и диплому о завршеном правном факултету са просјеком оцјена.

          Кандидате који испуњавају опште и посебне услове из јавног конкурса Комисија за спровођење поступка избора радника ће позвати на разговор.

Јавни конкурс ће бити објављен у дневном листу "Глас Српске" и на интернет страници овог суда хттп://оксуд-добој.правосудје.ба/ а рок за подношење пријаве је 15 дана од дана објављивања.

Пријаве за учешће на јавном конкурсу подносе се на прописаном обрасцу - Пријава на јавни конкурс која се налази у просторијама суда и на интернет страници овог суда http://oksud-doboj.pravosudje.ba/ Пријаве са доказима о испуњавању услова слати на адресу: Окружни суд у Добоју, улица Светог Саве број 22.

Пријаве које нису поднесене на прописаном обрасцу, непотпуне и неблаговремене неће бити узете у разматрање.

************************************

ЈУ ОШ "ПЕТАР ПЕТРОВИЋ ЊЕГОШ" ТЕСЛИЋ

КАРАЂОРЂЕВА 37

74 270 ТЕСЛИЋ

ЈАВНИ КОНКУРС

за избор и именовање директора Јавне установе Основне школе "Петар Петровић Његош" Теслић

I - Предмет

Школски одбор Јавне установе Основне школе "Петар Петровић Његош" Теслић, расписује јавни конкурс за избор и именовање директора Јавне установе Основне школе "Петар Петровић Његош" Теслић.

II - Опис послова

Директор школе је одговоран за законитост рада и за успјешно обављање дјелатности школе. Директор за свој рад одговара Влади, школском одбору и министру.

III - Мандат

Школски одбор разматра пријаве кандидата који испуњавају услове конкурса за именовање директора, потом документацију и списак кандидата који испуњавају услове конкурса доставља министру, у року од осам дана од дана разматрања пријава.

На приједлог министра Влада именује за директора једног од кандидата са претходне алинеје.

Мандат директора траје четири године и почиње од дана ступања на дужност.

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

IV - Услови за учешће на конкурсу

За директора Јавне установе Основне школе "Петар Петровић Његош" Теслић, може бити изабрано лице које испуњава услове утврђене Законом о раду ("Службени гласник РС" број 01/16), Законом о основном образовању и васпитању ("Службени гласник РС" број 44/17 и 31/18), Правилником о условима и поступку избора и разрјешења директора основне школе ("Службени гласник РС" број 49/18) и Статутом школе, и то:

1. Општи услови:

• да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,

• да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

• да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

2. Посебни услови:

За директора школе може да буде изабран наставник или стручни сарадник који:

•        Има завршен први циклус студија у трајању од четири године и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент или испуњава услове у складу са чланом 177. став 1. и 2. Закона о основном образовању и васпитању ("Службени гласник РС" број 44/17 и 31/18).

• Има најмање пет година радног искуства као стручни сарадник или наставник на предметима који се изучавају у основној школи након стицања дипломе из претходне ставке.

• Није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну затвора, против којег није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

3. Поред општих и посебних услова које кандидат мора да испуњава, за директора не може бити изабрано лице на које се односи члан 9. став 1. Устава Босне и Херцеговине, односно ниједно лице које служи казну изречену од Међународног суда за бившу Југославију и ниједно лице које је под оптужницом тог суда, а није се повиновало налогу да се појави пред судом.

V Потребна документација

Кандидат који конкурише за радно мјесто директора школе уз пријаву на конкурс прилаже сљедећа документа:

1. Диплому о завршеној стручној спреми,

2. Потврду којом доказује да има најмање пет година радног искуства као стручни сарадник или наставник на предметима који се изучавају у школи након стицања дипломе,

3. Љекарско увјерење о психофизичкој способности за рад са ученицима, које прилаже само именовани кандидат прије ступања на дужност,

4. Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну затвора,

5.       Увјерења да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,

6.       Приједлог програма рада директора у наредном четворогодишњем мандату,

7.       Препоруку ранијег послодавца, односно наставничког вијећа школе у којој је кандидат запослен,

8.       Кратку биографију са подацима о претходним пословима и развоју каријере у струци и оствареним резултатима у раду.

Кандидати су дужни документе доставити у оригиналу или овјереној фотокопији.

VI - Рок за учешће на конкурсу и начин достављања пријаве

Пријаве се могу доставити у затвореној коверти, лично или поштом препоручено на адресу: Јавна установа Основна школа "Петар Петровић Његош" Теслић, Карађорђева 37, 74272 Теслић, са назнаком "Пријава на конкурс за избор директора школе"

(НЕ ОТВАРАТИ).

Рок за подношење пријаве је 15 дана од дана објављивања посредством Завода за запошљавање Републике Српске.

Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и неовјерене фотокопије приложене документације, неће се узети у разматрање.

VII - Напомене

Школски одбор ће писменим путем обавијестити све учеснике о одлуци Владе Републике Српске о избору директора ЈУ ОШ "Петар Петровић Његош" Теслић, у року од осам (8) дана од дана достављања рјешења школи.

***********************

ЈУ ОШ "ЂУРА ЈАКШИЋ" ПОДНОВЉЕ

74 217 ПОДНОВЉЕ

ОДЛУКА

о исправци дијела конкурса за избор наставника

I

У конкурсу за избор наставника за попуну упражњених радних мјеста бр.659/18. од 12.10.2018. објављеног у дневном листу "Глас Српске" дана 17.10.2018. г. у члану И тачка 1. ријечи "до 31.8.2019. г." замјењују се ријечима "до 30.10.2019. г."

II

Исправка из члана и одлуке се врши јер је дошло до грешке из техничких разлога, односно погрешног дефинисања датума.

III

Одлука ступа на снагу даном доношења и објављује се у дневном листу "Глас Српске" путем Завода за запошљавање Републике Српске, Филијала Добој.

****************

ЈУ ГИМНАЗИЈА "ЈОВАН ДУЧИЋ" ДОБОЈ

ХИЛАНДАРСКА 2

74 000 ДОБОЈ

 

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

1. Професор православне вјеронауке - 1 извршилац, на одређено вријеме до 31.8.2019. године, са радним искуством и положеним стручним испитом, непуна норма, 4 часа седмично

2. Професор исламске вјеронауке - 1 извршилац, на одређено вријеме до 31.8.2019. године, са радним искуством и положеним стручним испитом, непуна норма 1 час седмично

Услов: завршен теолошки факултет

Осим општих услова предвиђених Законом о раду ("Службени гласник РС", 1/16), кандидати треба да испуњавају и посебне услова предвиђене чланом 104. став 1 тачка 1, 2 и 3 Законом о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник РС" 41/18), и Правилником о врстама стручне спреме наставника и сарадника у гимназији.

Пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, као и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

Уз потписану пријаву кандидати су дужни да доставе:

1. Увјерење о држављанству РС или БиХ

2. Извод из матичне књиге рођених или фотокопију личне карте

3. Љекарско увјерење о психофизичкој и физичкој способности за рад са ученицима, не старије од 6 мјесеци, кандидат ће накнадно доставити, уколико буде примљен у радни однос,

4. Лице које је правоснажном пресудом осуђивано за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицима не могу обављати рад у школи а доказ о некажњавању Школа ће прибавити за изабраног кандидата прије заснивања радног односа,

5. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање 240 бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент

6. Увјерење високошколске установе или додатак дипломи о просјечној оцијени током школовања,

7. Увјерење о радном стажу стеченом након стицања стручне спреме тражене огласом, издато од стране послодавца код кога је кандидат био запослен а које треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла,

8. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији запослених,

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца или борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије погинулог борца.

10.     Увјерење општинског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђивању статуса борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца

11.     Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Напомена: У складу са чланом 104. став 7 и 8 Закона о средњем образовању и васпитању, на упражњено радно мјесто, гдје се као услов тражи положен стручни испит, може се ангажовати лице које је стекло радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњава друге услове прописане законом.

Сва напријед наведена документа треба доставити као овјерене фотокопије на адресу школе и неће се враћати кандидатима.

Сви кандидати су дужни у пријави на конкурс навести тачну адресу и број телефона.

Тестирање и интервјуи са кандидатима биће обављени дана, 5.11.2018. године (понедјељак), у просторијама школе са почетком у 12 часова.

Кандидати неће посебно бити позивани на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на оглас

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Пријаве са потребним документима доставити лично или на адресу школе: ЈУ Гимназија "Јован Дучић" Добој, Хилендарска 2, са назнаком "Пријава на оглас".

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

****************

ЈУ СШЦ "НИКОЛА ТЕСЛА" ВУКОСАВЉЕ

ОМЛАДИНСКА ББ

74 470 ВУКОСАВЉЕ

КОНКУРС

за пријем наставника

На одређено вријеме, до краја школске 2018/19. године - до 31.8.2019. године, за сљедеће наставне предмете:

1.       Православна вјеронаука ..........3 часа седмично (1 извршилац), приправник

2.       Исламска вјеронаука................ 1 час седмично (1 извршилац), са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у настави.

Услови

Општи услови прописани Законом о раду ("Службени гласник Републике Српске", број: 01/16) и Правилником о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи ("Службени гласник Републике Српске", број: 102/14 и 42/2016) које кандидати треба да испуњавају су:

1. Да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине, што доказује увјерењем о држављанству;

2. Да је пунољетан, што се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте;

3. Да је радно способан, што се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат, након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Поред општих услова, кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 104. Закона о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске", број: 41/18) и Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Службени гласник Републике Српске", број: 29/12, 80/14 и 83/15) и то:

1. Да има одговарајући ниво образовања - завршен први циклус студијског програма у четворогодишњем трајању, са остварених најмање 240 ECTS бодова и стручно звање у одређеној области

2. Да има љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима,

3. Да има положен стручни испит за рад у настави (за радно мјесто наведено под тачком 2.).

Напомена:

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске", број:41/18) испуњавали услове у погледу профила и звања наставника (члан 106. став 9. Закона о средњем образовању и васпитању).

За радо мјесто под тачком 2. - Уколико се на конкурс не пријаве кандидати који имају положен стручни испит за рад у настави, разматраће се и пријаве кандидата који су стекли радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане Законом (члан 104. став 7. Закона о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске", број: 41/18).

Потребна документација:

Уз пријаву на конкурс, потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс, потребно је доставити и сљедеће документе:

1. Увјерење о држављанству,

2. Извод из матичне књиге рођених,

3. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

4. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у настави (достављају кандидати који конкуришу за радно мјесто под редним бројем 2).

5. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

7. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, које треба да садржи: врсту посла, степен стручне спреме и дужину оствареног радног стажа по врстама посла (достављају кандидати који конкуришу за радно мјесто под редним бројем 2),

8. Увјерење општинског/градског орган управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рада Републике Српске (ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца).

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске (ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида),

10.     Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске (ако се ради о кандидату из категорије борца),

Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима, које није старије од 6 мјесеци (доставља кандидат који буде изабран по конкурсу, а прије заснивања радног односа)

Увјерење о неосуђиваности, којим се доказује да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Кандидати су обавезни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

У пријави на конкурс кандидати су обавезни навести сва документа која прилажу уз пријаву.

Бодовање кандидата извршиће се у складу са Правилником о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи ("Службени гласник Републике Српске", број: 102/14 и 42/16).

Тестирање и интервју са кандидатима који испуњавају услове конкурса и који доставе потпуне и благовремене пријаве обавиће се 6.11.2018. године, у 12 часова у просторијама школе.

Кандидати неће посебно бити позивани на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Школа ће писаним путем обавијестити све учеснике конкурса о исходу конкурса у року од осам (8) дана од дана доношења одлуке.

Пријаве са потребном документацијом, у затвореној коверти, доставити лично у секретаријат школе или слати на адресу:

ЈУ Средњошколски центар "Никола Тесла", Ул. Омладинска бб, 74470 Вукосавље, са назнаком "Пријава на конкурс".

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.

*******************

ЈУ ОШ "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ" ДОБОЈ

ХИЛАНДАРСКА 2

74 000 ДОБОЈ

 

КОНКУРС

за избор наставника

1.       Наставник/професор разредне наставе- водитељ у продуженом боравку – 1 извршилац, са искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу, на одређено вријеме до 30.6.2019. године.

2.       Наставник/професор разредне наставе – 2 извршиоца, приправник, на годину дана односно до повратка радника са боловања.

3.       Наставник/професор енглеског језика – 1 извршилац – 8 часова-приправник - на годину дана односно до повратка радника са боловања.

Услови:

1.       Поред општих услова предвиђених Законом о раду ("Службени гласник РС" бр.1/16) кандидати треба да испуњавају и посебне услове предвиђене Закона о основном васпитању и образовању ("Службени гласник РС" бр. 44/17 и 31/18.) Правилнику о стручним профилима и звањима наставника , стручних сарадника и васпитача у основној школи ("Службени гласник РС" бр. 77/09, 86/10, 25/14. и 76/15.)као и Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи ("Службени гласник Републике Српске", број: 74/18)

2. Право учешћа на конкурс на основу члана 104. став 6) Закона о основном васпитању и образовању ("Службени гласник Републике Српске", број: 44/17 и 31/18) имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане Законом о основном васпитању и образовању ("Сл. гласник Републике Српске", број: 44/17 и 31/18), као и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу овог закона испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

III

Уз потписану пријаву од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс, кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије (не старије од 6 мјесеци) сљедећих докумената, а на основу којих се доказује испуњеност општих и посебних услова, те документацију из Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријема у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи.

Документација за опште услове које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на јавни конкурс су:

1. да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

3. да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест (6) мјесеци и које прилаже само изабрани кандидати након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, злоупотребе опојних средстава, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицима.

(2)     Увјерење о неосуђиваности из става 1. тачка 4) овог члана за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Документација за посебне услове и документација на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 9. Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начин бодовања кандидата у основној школи:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечене након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2. Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3. Додатак дипломи који садржи податке о просјечној оцјени током студирања или увјерење од високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

4. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

5. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

6. Увјерење о радном стажу/радном искуству издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен, које треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног стажа по врстама посла,

7. Увјерење од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица у стручној спреми траженој конкурсом,

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

10.     Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

11.     Кратку биографију,

Оглас остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата на јавни конкурс комисија не разматра, већ их евидентира уз констатацију да пријаве на јавни конкурс нису достављене благовремено и /или нису потпуне, а након тога предлаже директору школе доношење закључка којом се пријава одбацује.

Комисија писаним путем обавјештава кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве о датуму и мјесту спровођења тестирања и интервјуа,

(Правилник о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начин бодовања кандидата у основној школи ("Службени гласник РС" бр. 74/18.).

Сви кандидати биће обавијештени о резултатима конкурса, документи приложени уз молбу неће се враћати кандидатима.

Пријаве доставити лично или путем поште на адресу школе: ЈУ ОШ "Доситеј Обрадовић" Добој 74000, ул. Хиландарска бр. 2., за конкурс – обавезно назначити на које радно мјесто се пријављујете.

*****************************

ЈУ СШЦ "НИКОЛА ТЕСЛА" БРОД

КРАЊА ПЕТРА I ОСЛОБОДИОЦА ББ

74 450 БРОД

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

1. Професор руског језика – 1 извршилац са искуством, на одређено вријеме (до повратка радника са боловања ) – пуна норма,

2. Професор хемијске групе предмета - 1 извршилац са искуством на одређено вријеме (до повратка радника са боловања) за 16 часова седмично,

3. Професор енглеског језика – 1 извршилац са искуством, на одређено вријеме (до повратка радника са боловања, а најкасније до краја наставне године) за 4 часа седмично,

4. Професор православне вјеронауке – 1 извршилац са искуством на одређено вријеме (до краја наставне године) за 4 часова седмично,

5. Професор исламске вјеронауке -1 извршилац са искуством на одређено вријеме (до краја наставне године) за 1 час седмично.

Поред општих услова за заснивање радног односа предвиђених Законом о раду ("Сл. гласник Републике Српске", број: 01/16), кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске", број: 41/18) и услове из Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Сл. гласник РС", број 102/12).

Уз пријаву кандидати су дужни да доставе:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

3. Овјерену фотокопију увјерења о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

4. Извод из матичне књиге рођених или овјерену фотокопију личне карте,

5. Увјерење о држављанству,

6. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која се налазе на тој евиденцији,

7. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије борца,

10.     Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане законом,

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске" број 41/18) испуњавала услове у погледу профила и звања наставника.

Кандидат који буде одабран по конкурсу ће прије заснивања радног односа доставити љекарско увјерење о здравственој способности за рад издато од стране надлежне установе, које не смије бити старије од шест мјесеци.

За кандидата који буде изабран по конкурсу школа ће прије заснивања радног односа од надлежног Центра јавне безбједности затражити увјерење о неосуђиваности.

Пријаве са потребном документацијом доставити искључиво поштом на горе наведену адресу.

Сви документи се достављају у овјереној фотокопији и те копије неће бити враћене кандидатима,

Непотпуне и неблаговремене, као и пријаве кандидата који не испуњавају услове неће се разматрати.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве одн. који испуњавају услове конкурса, тестирање и интервју ће се обавити 5. новембра 2018. године у 8.30 часова у просторијама школе. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервју, сматраће да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријем кандидата у радни однос вршиће се на основу Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи ("Сл. гласник РС" број 102/14).

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневним новинама.

***************

ЈУ ОШ "ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ" СТАНАРИ

74 208 СТАНАРИ

ИСПРАВКА И ИЗМЈЕНА ДИЈЕЛА КОНКУРСА

објављеног у дневном листу "Глас Српске", дана 17. октобра 2018. године

ЈУ Основна школа "Десанка Максимовић" Станари објављује исправку и измјену дијела конкурса објављеног у дневним новинама "Глас Српске", дана 17. октобра 2018. године.

У наведеном тексту конкурса врши се исправка и измјена тачке 2. Наставник физике и гласи:

2.       Наставник физике – 1 извршилац – без искуства, приправник – на одређено вријеме – најкраће једну годину дана од дана заснивања радног односа – 4 часа.

Остали текст конкурса остаје непромијењен.

***************

ЈУ ОШ "СВЕТИ САВА" КАКМУЖ

КАКМУЖ – БАРЕ И БР. 11

74 317 ПЕТРОВО

ОДЛУКА

о исправци конкурса

I

Овом Одлуком исправља се конкурс број 03-596/18 од дана 15.10.2018. год. објављен посредством Завода за запошљавање Републике Српске у дневном листу "Глас Српске" дана, 17.10.2018. год.

II

За радно мјесто под редним бројем 1. и 2. (професор биологије и професор хемије) дио "на одређено вријеме до 30.6.2019. године" замјењује се текстом:

"на одређено вријеме, до повратка радника са мјеста директора школе".

III

Остале одредбе конкурса остају непромијењене.

**************

ОСНОВНИ СУД У ДОБОЈУ

СВЕТОГ САВЕ 22

74 000 ДОБОЈ

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем у радни однос на неодређено вријеме и пријем на праксу

1. Секретар суда - извршилаца 1,

2. Судијски асистент - дактилограф – извршилаца 1,

3. Пријем на праксу судијског приправника – волонтера најдуже на период до 2 године, извршилаца 1

1.       Опис послова радног мјеста под тачком 1.: секретар суда

- непосредно руководи одсјеком за административно-техничке и помоћно-техничке послове и стара се о успјешном обављању послова у тим одсјецима,

-        помаже предсједнику суда у пословима судске управе,

-        израђује нацрте општих и појединачних аката ,

-        учествује у изради приједлога буџета суда и финансијског плана суда,

-        одговоран је за запошљавање, надгледање, оцјењивање, стручно усавршавање, унапређење, дисциплинско санкционисање радника суда који нису носиоци судске функције,

-        припрема план активности за наредну годину који служи као основа за распоређивање административно-техничког особља на одређене послове,

-        додјељује задатке административно-техничком особљу,

-        одржава редовне састанке ради координирања и планирања послова у суду у циљу повећања ефикасности рада,

-        надгледа коришћење имовине суда, те обављања послова одржавања, поправке, набавке и чишћења,

-        надгледа финансијско пословање суда, архиву, и рад на компјутерској обради података,

-        води матичну књигу запослених радника и друге персоналне евиденције,

-        израђује план коришћења годишњих одмора судија и осталих радника,

-        обавља послове судске управе које му повјери предсједник суда као и послове у вези извршења кривичних санкција под надзором предсједника суда,

-        стара се о примјени прописа који се односе на унутрашње пословање суда,

-        предузима мјере за унапређење организације рада у оквиру судске управе и у оквиру одјељења за административно-техничке и помоћно-техничке послове,

-        води уписник "пов." и "строго пов." поште за суд,

-        организује вођење записника на сједницама свих судија и сједницама стручних колегија,

-        води библиотеку суда,

-        припрема одговоре на представке странака,

-        обавља и друге послове и задатке које му повјери предсједник суда.

2. Опис послова радног мјеста под тачком 2.: судијски асистент - дактилограф

-        врши све дактилографске послове по диктату и препису на компјутеру или писаћој машини

-        ради са судијама у осигуравању правилног управљања предметима на дневној основи

-        прекуцава материјале и одржава евиденцију списа за судије укључујући и вођење записника на рочиштима,

-        одговоран је за одржавање списа и уношење информација у систем регистровања предмета у одговарајуће вријеме,

-        води бригу о распореду суђења

-        сређује и журнализира списе и доставља их писарници суда,

-        помаже особљу писарнице ако је то потребно, те обавља остале послове које му повјери судија, секретар или предсједник суда

3. Општи услови за радно мјесто под тачкама 1. и 2.

- да је држављанин БиХ или РС

-        да је старији од 18 година

-        да има општу здравствену способност

-        да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора најмање 6 (шест) мјесеци, или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у државним органима

-        да није отпуштен из државних органа као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у Босни и Херцеговини три године прије објаве конкурса.

4.       Посебни услови за радном мјесто под тачком 1.

-        завршен правни факултет,

-        познавање рада на рачунару,

-        положен правосудни испит,

-        5 година радног искуства у струци и одговарајуће искуство на организационим пословима.

5.       Посебни услови за радном мјесто под тачком 2:

-        завршена средња управна, економска или друга средња школа

-        познавање рада на рачунару

-        6 (шест) мјесеци радног искуства на истим или сличним пословима.

6.       Општи и посебни услови за приправника – волонтера под тачком 3:

- да је држављанин БиХ,

- да је пунољетан,

- да има општу здравствену способност,

- да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 мјесеци или за кажњиво дјело које га чини неподобним за обављање послова у државним органима и

- завршен правни факултет.

За кандидате који буду примљени у радни однос обавезан је пробни рад у складу са Законом.

Уз пријаву на јавни конкурс за радна мјеста под тачкама 1. и 2. кандидати су дужни приложити фотокопије сљедећих докумената, и то: а) дипломе о завршеној стручној спреми, б) увјерења о положеном правосудном испиту, в) увјерења или потврде о радном искуству у траженом степену образовања и г) личне карте или пасоша.

Испуњеност других услова наведених у јавном конкурсу или интерном огласу кандидат доказује изјавом, која је саставни дио пријаве на јавни конкурс.

Изабрани кандидати након спроведеног јавног конкурса или интерног огласа, прије заснивања радног односа треба да доставе оригинале или овјерене фотокопије сљедећих докумената: дипломе о завршеној стручној спреми, увјерења о положеном правосудном испиту, увјерење или потврду о радном искуству у траженом степену образовања, увјерења о држављанству Босне и Херцеговине или Републике Српске, увјерења о општој здравственој способности и доказе о испуњености других услова наведених у јавном конкурсу.

Уз пријаву на јавни конкурс за приправника - волонтера кандидати су дужни приложити фотокопију докумената о испуњавању општих и посебних услова (дипломе о завршеној стручној спреми и личне карте или пасоша) и мотивационо писмо.

Кандидате за радно мјесто под тачком 1. који испуњавају опште и посебне услове из јавног конкурса, Комисија за пријем радника у радни однос писмено ће позвати на разговор.

Кандидате за радно мјесто под тачком 2. који испуњавају опште и посебне услове из јавног конкурса Комисија за пријем у радни однос дактилографа писмено ће позвати на тестирање, односно провјеру радних способности у раду на рачунару (у брзини куцања, познавању Њиндоњс ЏП оперативног система, као и Оффице апликација – Њорд, Еџцел и Оутлоок).

Јавни оглас биће објављен у дневном листу "Глас Српске" и на интернет страници овог суда њњњ.оссуд-добој.правосудје.ба а рок за подношење пријаве је 15 дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Пријаве за учешће на јавном огласу подносе се на прописаном обрасцу – Пријава на јавни оглас која се налази у просторијама суда и на интернет страници овог суда.

Пријаве са доказима о испуњавању услова слати на адресу: Основни суд у Добоју, улица Светог Саве број 22.

Неблаговремене, неразумљиве и непотпуне пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају услове из јавног конкурса неће бити предмет разматрања.

***************

ЈУ "ТЕХНИЧКА ШКОЛА" ДОБОЈ

ЦАРА ДУШАНА 18

74 000 ДОБОЈ

ИСПРАВКА КОНКУРСА

Врши се исправка јавног конкурса под редним бројем 1, (професор електротехнике, 4 часа, до 31.8.2019. године), објављен у дневном листу "Глас Српске" 17.10.2018. године у дијелу који се односи на временски период рада:

1.       Професор електротехнике, 4 часа, до окончања приправничког стажа

***************

ЈУ "ТЕХНИЧКА ШКОЛА" ДОБОЈ

ЦАРА ДУШАНА 18

74 000 ДОБОЈ

КОНКУРС

о пријему радника у радни однос

са искуством

1. Вјероучитељ православне вјеронауке, 2 часа, до 31.8.2019. године

2. Вјероучитељ исламске вјеронауке, 1 час, до 31.8.2019. године

          Поред општих услова предвиђених Законом о раду ("Службени гласник РС", број 1/2016), кандидат треба да испуњава и услове из Правилника о врсти стручне спреме наставника и сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Службени гласник РС", бр: 29/2012, 80/2014 и 83/2015) и Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи ("Службени гласник РС", број 102/14 и 42/16).

         

Уз потписану пријаву кандидати су дужни да доставе:

1. Увјерење о држављанству,

2. Извод из матичне књиге рођених,

3. Љекарско увјерење о психофизичкој и физичкој способности за рад са ученицима, кандидат ће накнадно доставити, уколико буде изабран, односно примљен у радни однос,

4. Лице које је правоснажном пресудом осуђивано за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављање дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицима не могу обављати рад у школи, а доказ о некажњавању прибавиће школа за изабраног кандидата прије заснивања радног односа,

5. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

6. Увјерење високошколске установе или додатак дипломи о просјечној оцјени током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

7. Увјерење Завода за запошљавање на подручју јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен о времену проведеном на евиденцији незапослених лица након стицања стручне спреме тражене конкурсом,

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату породице погинулог борца,

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије борца,

10.     Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

11.     Увјерење о радном стажу стеченом након стицања стручне спреме и профила траженог конкурсом издато од стране послодавца код којег је кандидат био запослен у траженом звању,

12.     Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу.

Право учешћа на конкурсу на основу члана 106. став 5. Закона о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник РС", број 41/18) имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник РС", број 41/18).

Право учешћа на конкурсу на основу члана 106. став 9. Закона о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник РС", број 41/18), имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу овог закона испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

Сви документи се достављају као овјерене копије не старије од шест мјесеци на адресу школе (лично или путем поште), Ул. Цара Душана бр. 18. Добој, у затвореној коверти на којој је потребно назначити "за конкурс" за које радно мјесто се конкурише и неће се враћати кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају услове конкурса, неће се разматрати.

Тестирање кандидата који испуњавају услове предвиђене конкурсом, обавиће се 5.11.2018. године у 11 часова у просторији број 10, а након тога обавиће се интервју.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у "Гласу Српске".

****************

ЈУ СШЦ "ЈОВАН ЦВИЈИЋ" МОДРИЧА

БЕРЛИНСКА ББ

74 480 МОДРИЧА

ОДЛУКА

о исправци конкурса за пријем наставника

          У конкурсу за пријем наставника, дјеловодни број: 611-1289/2018 од 15.10.2018. године, који је објављен у дневном листу "Глас Српске", 17.10.2018. године, врши се исправка у дијелу тачке 2. у којој је наведено:

"На одређено вријеме, приправник:

- професор енглеског језика, 10 часова седмично, до повратка раднице са боловања, а најдуже до 31.8.2019. године, један извршилац".

Исправка гласи:

"На одређено вријеме, приправник:

Професор енглеског језика, 10 часова седмично, до повратка раднице са боловања, један извршилац.

Остали дио текста конкурса остаје непромијењен.

Наведена исправка, врши се због техничке грешке.

****************

ЈУ ОШ "СВЕТИ САВА" ДОБОЈ

СТЕВАНА СИНЂЕЛИЋА БР.10

74 000 ДОБОЈ

ИЗМЈЕНА И ДОПУНА КОНКУРСА

за попуну упражњених радних мјеста

објављеног у дневном листу "Глас Српске" дана 17.10.2018. године

Конкурс за попуну упражњених радних мјеста у нашој школи објављен 17.10.2018. године у дневном листу "Глас Српске" мијења се:

У тачки 1. подтачка 6. конкурса умјесто досадашњег текста:

"до 31.8.2019. године" стајаће: "годину дана од дана заснивања радног односа".

У тачки 1. подтачка 8. конкурса умјесто досадашњег текста:

"до 31.8.2019. године" стајаће: "годину дана од дана заснивања радног односа".

У тачки 4. конкурса поред наведеног текста додаје се нови текст који гласи:

"Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса за радна мјеста наставник/професор физичког васпитања - 6 часова и наставник/професор ликовне културе - 3 часа, обавиће се у просторијама школе дана 6.11.2018. године са почетком у 12.40 сати.

Комисија ће и писаним путем обавијестити кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве о датуму и мјесту спровођења тестирања и интервјуа.

Остали текст конкурса остаје непромијењен.

****************

ЈУ "МЕДИЦИНСКА ШКОЛА" ДОБОЈ

ПОП ЉУБИНА 31

74 000 ДОБОЈ

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

1. Наставник стручних предмета - доктор медицине, са радним искуством и положеним стручним испитом на одређено вријеме, до 30.6.2019. године, пуна норма, ......................................................................................................1 извршилац.

2.       Наставник православне вјеронауке, са радним искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме, до 31.8.2018. године, непуна норма - 5 часова седмично..................................................................................................1 извршилац.

3.       Наставник исламске вјеронауке, са радним искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме – до 31.8.2018. године, непуна норма - 1 час седмично..................................................................................................1 извршилац.

(Уколико се на конкурс не јаве кандидати са радним искуством, разматраће се и пријаве приправника)

         

 Поред општих услова предвиђених Законом о раду ("Службени гласник Републике Српске" број 1/16) кандидат треба да испуњава и услове из Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама ("Службени гласник Републике Српске" број 29/12, 80/14) и Правилника о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи ("Службени гласник Републике Српске" број 102/14 и 42/16).

         

Уз потписану пријаву кандидат је дужан да достави:

1. увјерење о држављанству,

2. извод из матичне књиге рођених или копију личне карте,

3. љекарско увјерење о психофизичкој способности за рад са ученицима које не може бити старује од шест мјесеци, кандидат ће накнадно доставити, уколико буде изабран, односно примљен у радни однос,

4. лице које је правоснажном пресудом осуђивано за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, злоупотребе опојних средстава, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицима не могу обављати рад у школи, а увјерење о неосуђиваности школа ће прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,

5. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

6. додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

7. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица, за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији,

8. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

9. увјерење о положеном стручном испиту,

10. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

11. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

12. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Право учешћа на конкурсу на основу члана 106. став (5) Закона о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске", број 41/18) имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске", број 41/18).

Право учешћа на конкурсу на основу члана 106. став (9) Закона о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске", број 41/18), имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу овог закона испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

 Сви документи се достављају лично или путем Поште као овјерене копије не старије од шест мјесеци на адресу школе, Поп Љубина 31, 74000 Добој, у затвореној коверти на којој је потребно назначити "за конкурс", за које радно мјесто се конкурише и иста се неће враћати кандидатима.

 Непотпуне и неблаговремене пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају услове конкурса, неће се разматрати.

 Тестирање кандидата који испуњавају услове предвиђене конкурсом обавиће се у понедјељак, 5.11.2018. године, у 10 часова у учионици број 5, а након тога обавиће се интервју.

 Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервјуу, ако се не појаве сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

         

 Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана