ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 04. 04. 2018. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС - Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 04. 04. 2018. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 04.04. 2018. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

********

**********

РЕПУБЛИКА СРПСКА

МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА

ПОРЕСКА УПРАВА

Трг Републике Српске бр.8,

78000 Бањалука

 Објављује

КОНКУРС

за сљедећа радна мјеста:

1. Сарадник за унос налога за поврат и прекњижавање – Сектор за централну обраду пореских докумената, Одјељење за обраду налога ПУРС у Сједишту ПУРС у Бањалуци, 1 (један) извршилац, на неодређено вријеме, намјештеник прве категорије са ССС.

Опис послова: Прима извршна рјешења за поврат односно прекњижавање више или погрешно уплаћених јавних прихода, попуњава обрасце за трезорско пословање и из њих уноси налоге за поврат у Систем за управљање финансијским информацијама (СУФИ), извршава прекњижавање више или погрешно уплаћених јавних прихода по извршним рјешењима ПУРС и креира налоге за прекњижавање путем поравнања између корисника јавних прихода, креира обрасце и књижне обавијести у СУФИ и проводи друге радње везане за извршење поврата и прекњижавања које му одреди начелник Одјељења, обавља и друге послове по налогу непосредног руководиоца.

Услови: завршена средња школа (економска, управна, техничка или гимназија), IV степен стручне спреме, најмање шест мјесеци радног искуства у траженом степену образовања.

2. Администратор серверских и комуникационих компоненти – Сектор за информационе технологије, Одјељење за развој и одржавање апликативних рјешења у Сједишту ПУРС у Бањалуци, 1 (један) извршилац, на неодређено вријеме, намјештеник друге категорије са ВСС.

Опис послова: Пројектује комуникациону структуру, брине о стању веза, те одржава контакте са екстерним добављачима услуга у вези са комуникационом опремом, израђује периодичне извјештаје о стању и развоју мрежно-комуникационе структуре, прати, планира, тестира и примјењује нове технологије у области мрежних комуникација, обавља и друге послове по налогу непосредног руководиоца.

Услови: електротехнички факултет или други факултет информатичког смјера, VII степен стручне спреме, најмање двије године радног искуства у траженом степену образовања.

3. Виши сарадник за безбједност – Сектор за заједничке послове – Одјељење за правне и опште послове у Сједишту Пореске управе у Бањалуци; 1 (један) извршилац на неодређено вријеме, намјештеник треће категорије са ВСС.

Опис посла: Проводи мјере из области безбједности објеката, опреме и запослених у просторијама у којима су смјештене организационе јединице ПУРС, врши анализу и процјену безбједносне угрожености те израђује планове мјера безбједности и извјештаје о провођењу мјера безбједности у објектима ПУРС, координира рад портира у Сједишту ПУРС, обавља и друге послове по налогу непосредног руководиоца.

Услови: факултет безбједности, VII степен стручне спреме, најмање једна година радног искуства у траженом степену образовања.

4. Сарадник за административне послове – Подручни центар Бањалука, Одјељење за контролу, 1 (један) извршилац на неодређено вријеме, намјештеник прве категорије са ССС.

Опис послова: Прима предмете од других организационих јединица ПУРС и других органа, исте заводи у интерну књигу и дистрибуира их до крајњих извршилаца послије сигнирања од стране непосредног руководиоца, по окончању управних и других поступака, припрема списе предмета за архивирање, ради израду обавјештења и налога за контролу, води евиденције везане за рад Одјељења, обавља и друге послове по налогу непосредног руководиоца.

Услови: завршена средња школа (гимназија, економска или управна), IV степен стручне спреме, најмање шест мјесеци радног искуства у траженом степену образовања.

5. Сарадник за послове протокола – Подручни центар Добој, Одјељење за правне и опште послове, 1 (један) извршилац на неодређено вријеме, намјештеник прве категорије са ССС.

Опис послова: Прима и заводи у прописане евиденције поднеске странака и друга акта упућена ПЦ, отпрема управна и друга акта ПЦ путем поште и о томе води предвиђене евиденције, води архиву ПЦ, обавља и друге послове по налогу непосредног руководиоца.

Услови: завршена средња школа (гимназија, економска или управна), IV степен стручне спреме, најмање шест мјесеци радног искуства у траженом степену образовања.

6. Сарадник за послове протокола - Подручни центар Зворник, Одјељење за правне и опште послове, 1 (један) извршилац на неодређено вријеме, намјештеник прве категорије са ССС.

Опис послова: Прима и заводи у прописане евиденције поднеске странака и друга акта упућена ПЦ, отпрема управна и друга акта ПЦ путем поште и о томе води предвиђене евиденције, води архиву ПЦ, обавља и друге послове по налогу непосредног руководиоца.

Услови: завршена средња школа (гимназија, економска или управна), IV степен стручне спреме, најмање шест мјесеци радног искуства у траженом степену образовања.

Општи услови за пријем намјештеника у радни однос:

1) да је држављанин РС или БиХ,

2) да је старији од 18 (осамнаест) година,

3) да има општу здравствену способност,

4) да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у органу државне управе и

5) да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ 3 (три) године прије објављивања конкурса.

Пријава на конкурс доставља се на прописаном Обрасцу за пријаву који је доступан на Интернет страници Пореске управе Републике Српске, њњњ.порескауправарс.орг, а може се добити и у Пореској управи. На прописаном обрасцу кандидати су обавезни унијети тачне податке о: називу радног мјеста, датум и начин објављивања јавног конкурса, личне податке, податке о образовању и радном искуству у степену стручне спреме, као и посебне изјаве, а тачност ових података кандидат потврђује својим потписом.

Уз пријаву на јавни конкурс, кандидати су обавезни приложити доказе о испуњавању општих и посебних услова и то фотокопије сљедећих докумената:

1) личну карту или пасош,

2) диплому о завршеној стручној спреми (признате дипломе уколико су стечене ван Републике Српске и БиХ у складу са Законом о високом образовању ) и

3) увјерење или потврду о радном искуству у траженом степену образовања.

Испуњеност других услова наведених у јавном конкурсу кандидати доказују изјавом која је саставни дио пријаве на јавни конкурс.

Позивају се сви кандидати који се пријаве на јавни конкурс и приложе све доказе о испуњавању услова да се одазову на улазни интервју који ће се одржати дана:

17.5.2018. године (четвртак) у 8.30 часова - за радна мјеста под бројем:

2. Администратор серверских и комуникационих компоненти и

3. Виши сарадник за безбједност;

17.5.2018. године (четвртак) у 10 часова – за радна мјеста под бројем:

1. Сарадник за унос налога за поврат и прекњижавање и

4. Сарадник за административне послове;

18.5.2018. године (петак) у 10 часова – за радна мјеста под бројем:

5. Сарадник за послове протокола - Подручни центар Добој и

6. Сарадник за послове протокола - Подручни центар Зворник.

Интервју ће се одржати у просторијама Пореске управе Републике Српске – Трг Републике Српске број 8 у Бањалуци.

Резултати јавне конкуренције биће објављени на огласној табли Пореске управе у Бањалуци, на огласној табли Подручних центара Зворник, Добој и на интернет страници Пореске управе.

Изабрани кандидат након спроведеног јавног конкурса, прије заснивања радног односа, обавезан је да у року од седам (7) дана од дана објављивања листе успјешних кандидата, достави оригинале или овјерене копије сљедећих докумената:

1) диплому о одговарајућој школској спреми,

2) увјерења или потврде о радном искуству у траженом степену образовања,

3) увјерења о држављанству БиХ или РС,

4) увјерења о општој здравственој способности и

5) увјерење да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 (шест) мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у републичком органу управе.

Уколико изабрани кандидат не достави оригинале или овјерене фотокопије тражених докумената у прописаном року или ако, на основу достављених доказа Комисија утврди да кандидат не испуњава опште и посебне услове, позваће сљедећег кандидата по броју освојених бодова са листе успјешних кандидата да достави наведене документе.

Пријаве се могу достављати лично или путем поште на адресу: Пореска управа Републике Српске – Трг Републике Српске број 8, 78000 Бањалука.

Јавни конкурс остаје отворен 15 (петнаест) дана од дана објављивања у листу "Глас Српске".

Неблаговремене, неразумљиве или непотпуне пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове из јавног конкурса, Пореска управа одбацује закључком.

Јавни конкурс ће се објавити у дневном листу "Глас Српске" и на службеној интернет страници Пореске управе www.poreskaupravars.org.

*************

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ЈУ ОШ "НЕМАЊА ВЛАТКОВИЋ" ШИПОВО

Ул. Омладинска 1

Тел. 050/371-407

 расписује

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

1. Наставник географије, 14 часова седмично (4 часа у ПО Пљева и 10 часова у Централној школи) на одређено вријеме, најдуже до 31.8.2018. године, са радним искуством и положеним стручним испитом .................................................................................................1 извршилац

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

Сви кандидати морају испуњавати опште услове предвиђене Законом о раду и посебне услове прописане чланом 104. Закона о основном васпитању и образовању и чланом 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Права учешћа на конкурс имају и кандидати који су стекли радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане Законом.

Право учешћа на конкурс имају и кандидати који су, по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању, испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Пријем у радни однос вршиће се у складу са чланом 115. Закона о основном васпитању и образовању и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи.

Потребна документа:

- Пријава на конкурс са потписом кандидата, кратком биографијом, адресом, контакт телефон и списак приложене документације,

Уз пријаву на конкурс кандидати треба да приложе сљедећа документа:

- Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у одређеној области и остварених најмање 180 ECTS бодова у трајању од три године или еквивалент,

- Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

- Увјерење о држављанству,

- Извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте,

- Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

- Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, које треба да садржи: врсту посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла,

- Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији,

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаyбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаyбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије бораца,

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаyбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Кандидат који буде примљен на упражњено радно мјесто, прије радног односа, обавезан је доставити љекарско увјерење о психофизичкој, физичкој и здравственој способности не старије од шест мјесеци;

Увјерење о неосуђиваности прибавиће школа службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа.

Интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве и који испуњавају услове конкурса, ће се обавити у просторијама школе 17.4.2018. године, са почетком у 12 часова.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а ако се не појаве на интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Пријаве са потребном документацијом слати на адресу школе са назнаком "ЗА КОНКУРС" (уз навођење за које радно мјесто се пријављује).

************

ЈУ СШЦ "ЛАЗАР ЂУКИЋ" РИБНИК

Школски одбор

расписује

ЈАВНИ КОНКУРС

за избор и именовање директора школе

I - Предмет

Школски одбор расписује Јавни конкурс за избор и именовање директора ЈУ Средњошколски центар "Лазар Ђукић" Рибник

II - Мандат

Директор школе се бира на период од 4 (четири ) године и по истеку мандата може бити поново изабран на још један мандат у истој школи.

III - Услови за учешће на конкурсу

За директора школе може бити изабрано лице које испуњава услове утврђене Законом о раду, Законом о средњем образовању и васпитању и Статутом школе и то:

1. Општи услови:

- да има општу здравствену способност за рад,

- да су старији од 18 година

2. Посебни услови:

- да има завршен први циклус студијског програма стечен након четири године студија или еквивалент,

- да има најмање пет године радног искуства у васпитно-образовном раду у школи,

- да није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну затвора,

- да има предложен програм рада,

- да испуњава услове за радно мјесто наставника и стручног сарадника у школи у којој конкурише.

IV - Сукоб интереса

Кандидати за избор и именовање директора школе не могу обављати дужност, активност или бити на положају који доводи до сукоба интереса како је прописано одредбама Закона о спречавању сукоба интереса у органима власти РС, нити могу бити на функцији у политичкој странци - члан 5 закона о магистарским, владиним и другим именовањима РС.

V - Потребна документација

Као доказ о испуњености општих и посебних услова кандидати су дужни приложити:

- Биографију са подацима о кретању у струци и до сада оствареним резултатима рада,

- Фотокопију личне карте,

- Љекарско увјерење о општој здравственој способности за рад,

- Доказ о стеченом степену стручне спреме или еквивалент,

- Доказ о дужини радног искуства у васпитно образовном раду у школи (најмање пет година),

- Доказ о испуњавању услова за радно мјесто наставника и стручног сарадника у школи у којој конкурише,

- Увјерење да лице није осуђивано правоснажном пресудом на безусловну казну затвора,

- Увјерење да се против њега не води кривични поступак,

- Приједлог програма рада за мандатни период,

- Друге доказе о награђивању знања и способности

Докази (документација) се доставља у оригиналу или овјереној фотокопији у складу са законом и не могу бити старије од 6 мјесеци (шест) мјесеци.

VII – Рок за учешће на конкурсу и начин достављање пријаве

Пријаве се достављају лично или поштом препоручено на сљедећу адресу:

ЈУ Средњошколски центар "Лазар Ђукић" Рибник са назнаком Јавни конкурс за избор и именовање директора Средње школе (НЕ ОТВАРАЈ)

Рок за подношење пријаве је 15 дана од дана од дана објављивања конкурса у дневним новинама које излазе на подручју РС и БиХ, путем Завода за запошљавање РС.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узети у разматрање.

Достављена документација школи по овом конкурсу се неће враћати кандидатима, осим на лични захтјев.

Школски одбор ће писменим путем обавијестити све учеснике конкурса о одлуци о избору и именовању директора школе у року од осам (8 ) дана од дана доношења одлуке.

*****************

"ИНЖЕЊЕРИНГ Д.В.Д. " ДОО

КРАЉА ПЕТРА И КАРАЂОРЂЕВИЋА 94

БАЊАЛУКА

Телефон: 065-511-969

расписује

ОГЛАС

за рад на одређено вријеме

- Помоћни радник на радилишту (нискоградња) .....................2 извршиоца

Услови:

- НК радник

- Старосна доб од 25-50 година старости

- Радно искуство пожељно.

Мјесто рада: Бањалука

Оглас остаје отворен 15 дана.

Кандидати заинтересовани за рад могу се јавити на телефон: 065-511-969.

*********

"ВИМКОП ДИСТРИБУЦИЈА" ДОО

Суботичка бб, Бањалука

Телефон: 051/320-960

051/320-961

Расписује

ОГЛАС

за рад на одређено вријеме:

- Економиста.....................................................................1 извршилац

(рачуноводствени и књиговодствени послови)

Услови:

- ССС/ВСС

- предност имају лица са положеним стручним испитом за рачуноводство

Мјесто рада: Бањалука

Заинтересовани кандидати могу се јавити на горе наведене контакте.

Оглас је отворен до 13.4.2018. године.

****************

МТ "ПОНОС" ДОО БАЊАЛУКА

Пут српских бранилаца 47, Бањалука

Контакт телефон: 065-690-066

КОНКУРС

МТ "Понос" д.о.о. Бањалука је приватна компанија која је основана 2000. године у Бањалуци. Основна дјелатност је увоз, велепродаја и малопродаја ламинатних подова и пратеће опреме.

За нашу пословницу у Бањалуци тражимо радника на позицији трговца у малопродаји. Услови за запослење: положен возачки испит Б категорије.

Рад на одређено вријеме.

Мјесто рада Бањалука.

Оглас је отворен 15 дана.

*********************

"Х&Г" ДОО

Пројектовање и извођење електро и грађевинских радова

Алексе Дундића 8, Бањалука

Телефон: 065/514-911

Расписује

ОГЛАС

за рад на одређено вријеме:

1. Електроинсталатер...................................................5 извршилаца

- Обавезно радно искуство у струци 3 године

2. Помоћни радник на грађевини.........................5 извршилаца

- Обавезно радно искуство на грађевини 3 године

Мјесто рада: Бањалука

Заинтересовани кандидати могу се јавити на горе наведене контакте.

Оглас је отворен 30 дана од дана објављивања.

***********

_______________________________________________

ЈУ ЦСШ "ПЕТАР КОЧИЋ" СРБАЦ

Ул. Данка Митрова 5, 78420 Србац

КОНКУРС

за пријем радника

1. Професор српског језика (непуна норма) са радним искуством и положеним стручним испитом на неодређено вријеме.

 Поред услова предвиђених Законом о раду кандидати треба да испуњавају услове у складу са Законом о средњем образовању и васпитању, Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у гимназији и Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у стручним техничким и средњим стручним школама.

Пријем радника врши се у складу с Правилником о критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи.

Потребна документа:

1. пријава на конкурс потписана од стране кандидата који се пријављује

2. извод из матичне књиге рођених

3. увјерење о држављанству

4. овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент

5. увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу ако се конкурсом тражи радно искуство и положен стручни испит

6. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена

7. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица

8. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством (увјерење треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла). Уколико је кандидат радио с непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме

9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаyбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

10. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаyбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида

11. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаyбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије бораца.

Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима, које не може бити старије од шест мјесеци прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

Увјерење да није правоснажном пресудом осуђиван за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетног лица, школа ће службеним путем прибавити за кандидата који буде изабран, а прије заснивања радног односа.

Кандидати су дужни уз пријаву доставити овјерене фотокопије приложених докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве и који испуњавају услове конкурса, обавиће се тестирање и интервју 13.4.2018. године, у 13 часова у просторијама школе. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Непотпуне и неблаговремене пријаве на конкурс неће се разматрати.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневним новинама.

         Пријаве и доказе о испуњавању услова конкурса доставити на адресу: ЈУ Центар средњих школа "Петар Кочић" Србац, Ул. Данка Митрова 5, 78420 Србац.

         Контакт телефон за додатне информације 051-740-135.

************

ЈУ ТЕХНИЧКА ШКОЛА

78400 ГРАДИШКА

Косовке дјевојке број 18

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

1. Дипломирани инжењер електротехнике                         - 6 часова  

 (1 извршилац на одређено вријеме до краја редовне наставе тј. до 30.6.2018. године)

- практична настава - 1 разред техничар мехатронике -

1. Услови за учешће на конкурсу:

Кандидати треба да испуњавају опште и посебне услове утврђене Законом о раду, Законом о средњем образовању и васпитању, члан 75. и Правилником о врсти стручне спреме наставника и сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама.

Уз пријаву кандидати су дужни да приложе сљедећа документа:

Општи услови:

1) да је држављанин РС или БиХ, што доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, што доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3) да је радно способан, што се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење о неосуђиваности за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Посебни услови:

Кандидат уз потписану пријаву у којој је обавезно навести личне податке, адресу и контакт телефон, потребно је доставити документацију којом се доказује испуњеност општих и посебних услова и то:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно знање у одређеној области или еквивалент.

2. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена.

3. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен, за кандидате који испуњавају услове, (увјерење треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла). Уколико је кандидат радио са непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме. (Односи се само за радно мјесто под бројем 1.)

4. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица.

5. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаyбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаyбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаyбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије бораца.

Кандидати су дужни да на пријави тачно наведу која документа достављају уз пријаву.

Непотпуне и неблаговремене пријаве, као и неовјерене фотокопије комисија неће узети у разматрање. Кандидати који се пријављују на конкурс дужни су доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Кандидати који испуњавају услове овим конкурсом дужни су приступити тестирању и интервју који ће се обавити дана, 13.4.2018. године, у 9 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању и интервјуу сматрати ће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен осам дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Пријаве са назнаком "за конкурс" слати на адресу: ЈУ Техничка школа, ул. Косовке дјевојке број 18, 78 400 Градишка, или доставити лично у школи.

**************

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОПШТИНА РИБНИК

ЈУ ОШ "ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ" ГОРЊИ РИБНИК

Раде Јованића 38, 79 288 Рибник

 расписује

КОНКУРС

за наставни кадар у школској 2017/2018. години

1. Професор разредне наставе ..................................................... један извршилац, подручна школа Велијашница) на одређено радно вријеме, до повратка радника са боловања - приправник

Кандидат треба да испуњава услове предвиђене чланом 104. Закона о основном образовању и васпитању и Законом о раду што доказује прилагањем сљедеће документације:

- Увјерење о држављанству

- Извод из МКР или копија личне карте

- Доказ о посједовању одговарајућег нивоа и врсте образовања (одговарајућа висока или виша школска спрема) у складу са Правилником о стручним профилима и звањима у основној школи

- Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима (љекарско увјерење се доставља након пријема по конкурсу) 

- Увјерење да нису правоснажном пресудом осуђивани за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. (ово увјерење послодавац добија на службени захтјев од Центра јавне безбједности након пријема кандидата по конкурсу, а према мјесту рођења).

Поред наведене документације ако кандидат испуњава услове у погледу нивоа и врсте образовања према Правилнику о стручним профилима и звањима у основној школи потребно је приложити:

- Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања

- Увјерење Бироа за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица

- Доказ о стажу (овјерена копија радне књижице) или увјерење од ранијег послодавца (ако се тражи лице са искуством)

- Извод из матичне књиге умрлих, за умрлог родитеља (за кандидате који нису старији од 26 година живота)

Конкурс остаје отворен осам дана од дана објављивања у "Гласу Српске".

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве нећемо узимати у разматрање.

Интервју ће се обавити 16.4.2018. са почетком у 9 часова.

***********

Привредно Друштво "НОВА ДИ ВРБАС" д.о.о. из Бањалуке, које се бави

производњом намјештаја, расписује

ОГЛАС

за пријем у радни однос радника на одређено вријеме уз могућност заснивања радног односа на неодређено вријеме, сљедећег занимања:

1. Возач камиона за превоз трупаца – штицар…………………… 3 извршиоца

Поред општих услова предвиђених законом, пожељно је да кандидати испуњавају и сљедеће посебне услове:

Компетенције и вјештине:

- Возачка дозвола ЦЕ категорије;

- Релевантно радно искуство;

Опис посла:

- Превоз трупаца из шумских газдинстава до фирме;

- Рад на дизалици за утовар, истовар и слагање трупаца;

- Одржавање возила и техничке исправности возила.

Оглас остаје отворен до попуне, а пријаве са доказима о испуњавању услова и кратком биографијом достављају се на адресу: "Нова ДИ Врбас" д.о.о. Бањалука, Браће Пиштељића 4, лично или путем поште.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана