У припреми други Међународни сајам некретнина у Бањалуци

М. Л.
У припреми други Међународни сајам некретнина у Бањалуци

Бањалука - Привлачење инвестиција и представљање грађевинског сектора главни су циљеви специјализованог Међународног сајма “Banjaluka Invest Real Estate Expo 2018”, на којем ће се ове године представити и произвођачи и дистрибутери грађевинских материјала.

Сајам, други по реду, биће одржан 27. и 28. новембра у “Бањалучком сајму”, а организатори очекују више излагача и посјетилаца у односу на прошлу годину.

Организатор сајма Предраг Тешић каже да, осим великог броја домаћих, очекују и излагаче из Србије и Хрватске.

- Међу излагачима очекујемо инвеститоре стамбено-пословних објеката, произвођаче и дистрибутере материјала за градњу, агенције за некретнине, пројектне бирое, архитекте, банке, осигуравајуће куће, инвестиционе фондове, општине и градове и све који желе и имају инвестиционе пројекте или идеје - истакао је Тешић и додао да су у договору са Министарством трговине и туризма РС обезбиједили бесплатне штандове за све општине и градове.

На сајму ће бити организоване и панел-дискусије о темама успостављање катастра непокретности, регистар цијена непокретности, Е-катастар, енергетска ефикасност објеката, индустријске и пословне зоне, јавно-приватно партнерство, инвестиције у енергетски сектор, пословне зоне, легализација некретнина, архитектура и туризам.

Тешић је истакао да сајам организују са Фондом за заштиту животне средине и енергетске ефикасности РС и Подручном Привредном комором Бањалука, а уз подршку Владе Српске.

Заинтересовани више информација о сајму и образац за пријаву учешћа могу пронаћи на интернет страници њњњ.блире.биз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана