Јахорина економски форум повезује регион

М. Ми.
Јахорина економски форум повезује регион

Бањалука - Трећи "Јахорина економски форум", чија ће главна тема бити регионална сарадња као полуга економског развоја земаља југоисточне Европе, биће одржан 3. и 4. маја ове године у хотелу "Термаг" на Јахорини.

Форум организује Удружење економиста РС - SWOT у сарадњи са Савезом економиста Србије и под покровитељством предсједника РС Милорада Додика. Извршни директор Удружења економиста РС - SWOT Саша Грабовац истакао је да су досадашња два форума изазвала велику пажњу стручне, али и шире јавности и да очекује да ће их овогодишњи надмашити у свим сегментима.

- Највећа новина у односу на претходне двије године је да овогодишњи форум организујемо у сарадњи са Савезом економиста Србије који већ 25 година организује "Копаоник бизнис форум", који је један од највећих скупова овог типа у овом дијелу Европе. То ће нам дати додатни квалитет. Очекујемо да ће овогодишњи форум бити најпосјећенији до сада, јер је већ постао препознатљив бренд у региону. На 13 панела и три округла стола окупићемо велики број стручњака који ће у размјени мишљења, искустава и очекивања доћи до закључака који ће свима бити од користи - казао је Грабовац.

Говорећи о теми овогодишњег форума, Грабовац је рекао да се она сама наметнула кроз трендове и пројекте који се дешавају или су најављени у посљедњих годину.

Више информација о "Јахорина економском форуму" доступно је на њњњ.јахоринафорум.цом и www.swot.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана