Цвијановић: Јака Српска заједнички циљ

Срна
Цвијановић: Јака Српска заједнички циљ

Бањалука - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је традиционална манифестација избора најуспјешнијих привредника у Српској за прошлу годину посвећена, не само пословном резултату, већ заједничком циљу, а то је јака, стабилна и добро организована Српска.

Цвијановићева је вечерас новинарима у Бањалуци, гдје присуствује манифестацији “Избор најуспјешнијих у привреди”, рекла да је овај скуп прилика за истицање резултата оних који су били најбољи у својим областима.

“На овај начин желимо да покажемо да су Привредна комора Републике Српске, послодавци, заједно са Владом Српске и Савезом синдиката увијек опредијељени да раде заједно, да бисмо остваривали добре резултате и креирали квалитетна рјешења”, нагласила је Цвијановићева.

Она је изразила задовољство што је у претходном периоду као предсједник Владе Републике Српске имала изузетно добру сарадњу са Привредном комором, послодавцима и синдикатом.

“Као резеулат те добре сарадње и међусобног повјерења које смо постепено градили мијењали смо неке законе. Мислим да тако треба наставити сарађивати, јер је успјех сваког нашег привредника успјех сваког грађанина”, рекла је Цвијановићева.

Она је напоменула да је пред Републиком Српском дуг пут јачања њене економске основе, те увођења више реда и дисциплине.

Предсједник Привредне коморе Републике Српске Борко Ђурић рекао је новинарима да је увјерен да ће ова манифестација бити подстрек и за друге да остварују добре пословне резултате и да се заједнички гради Српска.

“Радује нас чињеница да уз оволику посјећеност привредника и грађана имамо изузетну подршку политичког врха Републике Српске. Овдје су највиши званичници Републике. То нас охрабрује у нашим будућим пословима”, нагласио је Ђурић.

Он је подсјетио да је ово годишња манифестација током које се додјељују признања онима који су обиљежили годину пословним успјесима.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана