Бојан Лубурић нови предсједник Управе Микрофин банке

М. Л.
Бојан Лубурић нови предсједник Управе Микрофин банке

Бањалука - Надзорни одбор Микрофин (МФ) банке именовао је досадашњег члана Управе Бојана Лубурића за новог предсједника Управе с мандатом од четири године.

На редовној сједници одбора Сандра Лонцо, која је до сада била на овој функцији, именована је за члана Управе. Надзорни одбор је додијелио мандат и садашњем члану Управе Драгану Ђурићу, чиме је Управа банке добила комплетан састав. Предсједник Надзорног одбора МФ банке Александар Кременовић оцијенио је да је Лубурић веома добар избор.

- Као члан Управе и директор тржишта обавио је одличан посао на плану редизајнирања и унапређења процеса у веома изазовном окружењу током протекле три године. Вјерујем да ћемо уз амбициозну стратегију и способан тим наставити стабилан раст какав смо биљежили до сада - истакао је Кременовић, нагласивши да су сви кључни показатељи раста МФ банке одлични, те су остварени сви постављени циљеви у 2018. години. Лубурић се МФ банци придружио 2010. године као кредитни службеник. Од 2013. до 2015. године је водио Одјел за корпоративне и јавне клијенте, затим Службу за развој и обучавање, а након тога је био на позицији директора тржишта. У априлу 2017. је именован за члана Управе МФ банке, када је преузео одговорност за секторе тржишта, маркетинга, људских ресурса и дигитализацију укупног пословања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана