О крају Игре престола огласила се и Серсеи

Агенције
О крају Игре престола огласила се и Серсеи

Глумица "Игре престола" Лина Хиди каже да су глумци једне од најбољих серија до сада спремни да овај пројекат оставе иза себе.

Како се ближимо емитовању посљедње сезоне "Игре престола", које ће почети у априлу ове године, све је више изјава глумаца по питању овог пројекта. Било то плански или не, овога пута, проговорила је и чувена Серсеи.

Она је рекла да су глумци завршили са серијом прије неколико мјесеци и да су спремни да је оставе иза себе.

Глумица је истакла да је била веома срећна што ради на "Игри престола".

"Ово је крај. Осма сезона... То је лудо. Осјећам се веома узбуђено. Кад кажем узбуђено, мислим веома срећно јер сам дио нечега што траје толико дуго", рекла је Хиди гостујући у емисији "Добро јутро, Америко".

"Мислим да су сви спремни за нове ствари. Међутим, док није потпуно крај, нећу знати како се осјећам", истакла је глумица.

Она је неколико дана прије овог гостовања за "Варајети" открила да је њен посљедњи дан снимања био веома напоран и досадан јер је константно морала да се пење и силази низ степенице. Наравно, глумица је мудро прећутала зашто је Серсеи морала константно да иде горе-доле.

"Мој посљедњи дан на сету био је, чудно, веома напоран зато што сам морала константно да идем горе-доле низ степенице. И то је било то", изјавила је она крајем јануара. Када је замољена за још детаља, додала је: "Не могу рећи више ништа. Убиће ме."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана