Мадона: Сви су невини док не буде доказана кривица

Глас Српске
Мадона: Сви су невини док не буде доказана кривица

Краљица попа Мадона, упркос згрожености јавности недавним документарцем, који је поново покренуо оптужбе о сексуалном злостављању дјеце против Мајкла Џексона, навела је да су сви невини док им не буде доказана кривица.

Мадона је у разговору за јунско издање британског “Вога” дала своје мишљење о документарцу - “Напуштајући Неверленд”. У филму редитеља Дена Рида двојица одраслих мушкараца износе нове оптужбе да их је покојни музичар злостављао док су били дјеца.

Од јануара, кад је филм имао премијеру, трају велике расправе о тој теми. Џексонова музика је због филма забрањена на радио-станицама у Канади, на Новом Зеланду и у Аустралији.

Мадона, некадашња ривалка, а потом пријатељица оптуженог музичара, казала је да није гледала филм, али и да не жели да здраво за готово вјерује у те оптужбе.

- Немам менталитет масе која жели линч, а у мојој глави сви су невини док не буде доказана њихова кривица - истакла је Мадона.

Упитана о ономе што су неки протумачили као доказ Џексонове кривице у филму, пјевачица је одговорила да “не зна, јер га није погледала”.

- Претпостављам да је ријеч о људима који препричавају стварне догађаје? Али, наравно, људи некад лажу - рекла је поп дива.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана