Култна имена електронске музике на “Фреш вејву”

Глас Српске
Култна имена електронске музике на “Фреш вејву”

Листа извођача на “Energy” бини овогодишњег “Фреш вејв” фестивала заокружиће овогодишњи “Фреш вејв хевен”, који се од 8. до 10. августа одржава на бањалучкој тврђави Кастел.

“Energy” је фестивалска бина резервисана за прогресивне извођаче из земље, региона и свијета, а  ове године угостиће занимљива, нека нова, али и култна имена електронске музике. Најутицајније име прве вечери биће свакако култни београдски ди-џеј Дејан Милићевић, а бину ће дијелити са Николом Вемићем и Аргентинцем Алексисом Кабрером. Исте вечери наступиће и Даниел Пулетић, Ориџиџи и Стефан Иванковић. Друго вече резервисано је за словеначког ди-џеја Дамира Хофмана, а наступиће и ди-џеј Шајп и Горан Емкић, те ди-џеј Џок, Матео Пунтар и Давор Б. Посљедње вече наступиће из Београда Бокее Б2Б Лајф4Фанк, чувени Новосађани “Гемини”, Златницхи (Златан Муслић), Марк Андерсон Б2Б Бранко Вуковић и Лука Чикић.

Осмо издање “Нектар Фреш вејв” фестивала тако ће наставити да осигурава простор за наступ младих и неафирмисаних извођача уз легендарне регионалне извођаче, чиме се принцип активног учешћа фестивала у креирању сцене остварује и у овогодишњем “Хевен” издању.

На овогодишњем, осмом издању фестивала наступиће “Пан-Пот”, Матарод, “Booka Shade”, Joris Voorn, Хернан Катанео, “Ниплпипл”, “Кранкшвестер”, Сајси МЦ, Крешо Бенгалка, “Лолобриђида”, “Рок симфонија”, “Еjесбурн” и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана