Ијан Мекелен испрозивао Мадону

Агенције
Ијан Мекелен испрозивао Мадону
Ијан Мекелен испрозивао Мадону

Мадона је била гошћа у емисији британског водитеља Грејема Нортона, гдје се понијела тако да су друштвене мреже преплавили коментари гледалаца о томе да им је било непријатно и да гледају ову епизоду.

“Непристојна, ташта, неподношљива и изгледала је смијешно”, описао ју је други водитељ Пирс Морган након што је одгледао емисију, а остали су се сложили и жалили “јадног” Грејема Нортона који се све вријеме трудио да буде фин и “извуче ситуацију”.

Мадона је прво била ужаснута што “дијели кауч” са другим гостима и прокоментарисала да није навикла на то. Потом је питала водитеља шта му се “догодило са одијелом”, као и да ли би желио “да јој спусти корзет”.

Онда се гостима у емисији придружио и чувени сер Ијан Мекелен, а многи су се сложили да је Мадона испала неваспитана када је рекла да не може да се сјети упознавања с њим.

Када је Ијан потом причао о недавној прослави 80. рођендана и томе како су му дошли и пријатељи из Лос Анђелеса, она је добацила: “Ја нисам”, на шта јој је глумац одговорио: “Ниси, јер ниси била позвана, пошто се не сјећаш да си радила са мном”.

“Грејем је такав професионалац, али ништа није могло да спаси овај непријатни хаос”, “Први пут нисам могао да одгледам Грејемову емисију до краја” и “Интервју са Мадоном је тако непријатан”, само су неки од коментара гледалаца.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана