Желите да сачувате везу? Избјегавајте четири ствари које ниједан мушкарац не подноси!

Агенције
Желите да сачувате везу? Избјегавајте четири ствари које ниједан мушкарац не подноси!

Вјероварно се питате зашто однос са партнером не може да буде идеалан, али постоји могућност да сте некада и ви криви за свађе и препирке.

Планирање његовог времена

Можда сте ви рођена организаторка и ваше идеје су генијалне, али планови који укључују њега, а које доносите без њега, неће наићи на одобравање. Уопште није ствар у томе колико је неки план добар или не, битно је то што ће он имати осјећај да његово мишљење није битно и да га не поштујете довољно.

Слободно ви разрађујте идеје, али га свакако прво упознајте са њима прије него што га доведете пред готов чин.

Однос мама - син

Ако му свакодневно замјерате много ствари, запитајте се да ли сте спремни да ћутите и трпите то док год сте заједно. Јер ако му мама током цијелог живота није усадила неке навике, вјерујте да нећете ни ви.

Плакање

Неће вам узети за зло ако се расплачете на емотивну сцену из филма, а ни ако вас задесе неки озбиљни проблеми. Али ако лијете сузе сваки пут када уђете у расправу са њим, будите сигурни да вам се не пише добро јер то мрзе из дна душе.

Одрастите и престаните да се понашате као размажена принцеза.

Пријатељство са бившим

Не кажемо да морате да прекинете сваки контакт са бившим партнером, али настојте да му не препричавате ваше кафе, састанке и шале. Колико год ваш однос са бившим био безопасан, он ће на њега увек гледати као на озбиљну претњу, тако да што мање зна о вашем дружењу - то боље по вас.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана