Како се љуби, такав је у кревету

B92
Како се љуби, такав је у кревету

По начину на који се неко љуби можете о тој особи сазнати много, тврди научник Џастин Гарсија, који се годинама бавио проучавањем навика љубљења у 168 различитих култура широм свијета.

Према његовом истраживању објављеном у стручном часопису American Anthropologist, већ из првог пољупца можете открити да ли је неко пажљив или себичан у кревету, а у наставку сазнајте шта још можете сазнати из само једног пољупца:

Постоји ли страст

Љубљење је најлакши начин да сазнате има ли страсти између вас. Уобичајено је да се током љубљења у тијелу повећава ниво хормона допамина, због чега се осјећате узбуђено и срећно, а ако пак не осјећате ништа осим његовог језика у својим устима, то значи да између вас нема ни страсти, тврди Гарсија.

Колико брине о себи

Свако у устима има специфичан укус и задах који потичу од исхране, генетике, здравственог стања и хигијенских навика, каже Џастин Гарсија. Да ваш фрајер баш и не води најбољу бригу о свом здрављу и хигијени, осим лошег задаха, одаје и густа пљувачка, коју узрокује дехидрација.

Какав је у кревету

Гарсија тврди да начин на који вас љуби може открити и какав ће бити у кревету. Ако почне с лаганим пољупцима и истражује шта вам се свиђа, вјероватно ће једнако пажљив бити и под јорганом. С друге стране, фрајер који је при љубљењу насртљив и груб, вјероватно је такав и у кревету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана