Ривс: Недостајаћемо онима који нас воле

Агенције
Ривс: Недостајаћемо онима који нас воле

Кијану Ривс није човјек од много ријечи, али кад проговори, свака му је тачна. Глумац је недавно гостовао у “The late Show with Stephen Colbert” и представљао остварења у којима ради, међутим у једном тренутку разговор је скренуо на филозофију и смртност.

Пошто је Ривс изнио своје веома једноставно мишљење о смрти, водитељ је десет секунди ћутао. Ривс је објашњавао заплет филма “Bill & Ted”, у којем о двојици главних ликова и њиховој способности да напишу “Wyld Stallynsovy” пјесму зависи цијели свијет.

- Ако не успију, то је крај цијелог свемира, то је крај временско-просторног континуума - рекао је Ривс.

Водитељ га је послије тога питао шта мисли да се догађа кад умремо и какви су уопште његови ставови и размишљања о томе.

- Недостајаћемо  онима који нас воле - кратко и јасно је објаснио Ривс.

Иначе, познати глумац преживио је губитке многих блиских људи у животу.

Отац га је напустио када је имао само три године, па се често селио са породицом и промијенио чак четири средње школе. Патио је у то вријеме од дислексије.

Његов најбољи пријатељ, Ривер Феникс, умро је 1993. године од предозирања што је снажно утицало на Ривса.

- Био је сјајан тип и изврстан глумац. Тако смо се добро слагали, страшно ми недостаје, често мислим на њега - рекао је Ривс.

Након пет година затекла га је још једна трагедија. Са својом тадашњом дјевојком, Џенифер Сјум, чекао је дијете, али су бебу изгубили у осмом мјесецу трудноће. То је резултирало и раскидом везе, а послије годину и по дана Џенифер је погинула у саобраћајној несрећи.

Мало је позната и чињеница да је Ривс законски старатељ своје сестре која је обољела од леукемије. Током њене борбе с опаком болешћу, глумац је покренуо низ хуманитарних иницијатива и често је донирао веће своте новца болницама и кампањама с истим циљем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана