Лук Пери све оставио сину и кћерки

Глас Српске
Лук Пери све оставио сину и кћерки

Недавно преминули глумац Лук Пери, који је иза себе оставио кћерку и сина које је добио из брака с бившом супругом Рејчел Шарп, на љето је требало да се вјенча. Он је имао вјереницу Венди Медисон Бауер, с којом је био у љубави пуних 11 година.

Како преноси британски “Дејли мејл”, Лук и Венди су планирали вјенчање које је требало да се одржи 17. августа у Лос Анђелесу.

Венди је током викенда први пут проговорила послије трагичне смрти Лука Перија, који је преминуо у 53. години након можданог удара.

- Желим свима да изразим захвалност због љубави и подршке коју сте ми пружили. Топле приче о Луковој дарежљивости биле су извор утјехе у овом тешком периоду. Претходних 11 и по година са Луком биле су најсрећније године мог живота и захвална сам што сам имала то вријеме с њим - изјавила је она и додала да захваљује и његовој дјеци и породици за сву подршку и љубав.

Лук из брака са Рејчел Мини Шарп има двоје дјеце, Џека (21) и Софи (18). Пар се вјенчао 1993, а растали су се 2003. године.

У тестаменту је откривено да је Лук одлучио да све оно што је стекао за живота остави својим насљедницима сину и кћерки, док је вјереница остала празних руку.

Кћерка Лука Перија, Софи Пери, бијесна је на обожаваоце који су јој приговорили да не тугује за оцем како би требало.

- Свако ко је познавао мог тату зна да он то не би желио. Откад је мој тата умро, нашла сам се у центру пажње. Пуно те пажње било је позитивно, али неки људи једноставно не могу бити љубазни. Нисам тражила пажњу, нисам жељела да се нађем под рефлекторима... Иако не желим никога да увриједим, нећу ни угађати туђим очекивањима и увјерењима - написала је Пери.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана