Жене у ова 4 хороскопска знака могу да освоје баш сваког мушкарца

B92
Жене у ова 4 хороскопска знака могу да освоје баш сваког мушкарца

Ове даме својим примјером ће вам помоћи да усавршите своје технике шармирања.

Оне, осим љепотом и харизмом, освајају својим беспријекорним понашањем, добротом и интелигенцијом. Иако су неке од њих врло тајанствене и повучене, жене рођене у ова четири хороскопска знака могу да освоје баш сваког мушкарца.

Вага

Ваге су особе које себе сматрају врло драгоценима, а тако се понашају и према другима. Увијек су у центру пажње, лијепо се облаче, те зраче позитивном енергијом. Иако су врло пажљиве према себи, истовремено им самокритичност помаже да се непрестано усавршавају како би задовољиле и највише стандарде. Жене рођене у знаку Ваге највише привлаче умјетници, а најмање су заинтересоване за правнике и математичаре.

Дјевица

Жене Дјевице врло су достојанствене и емотивне. Своје емоције не откривају лако, али пред људима којима могу да вјерују потпуно се опусте. Увијек пазе на понашање, а разне умјетности велика су им љубав. Дјевице лако откривају шта занима одређеног мушкарца и зато им је веома лако да га освоје у најкраћем року.

Јарац

Жене Јарчеви у очима мушкараца изгледају савршено зато што имају ненадмашиву способност да прекрију све своје неправилности. Оне су најјаче жене међу свим знаковима и готово никада не показују своје слабости, јер не желе да испадну губитнице у туђим очима. Жене рођене у овом знаку привлаче мушкарца којег желе, а њихова висока интелигенција и стрпљење омогућавају им да лако изманипулишу кога год желе. Ако их повредите или изневјерите, оставиће вас у трену. Рибе Снага Риба је у њиховој слабости. Иако звучи контрадикторно, њихова крхкост и нежност привлаче мушкарце, који желе да их заштите и воле. Врло су шармантне и неодољиве, а њихова беспомоћност привлачи мушкарце као најјачи магнет. Жена Риба очекује да ће се мушкарац према њој понашати као каваљер, јер ће у супротном наставити даље с потрагом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана