Три највећа баксуза у цијелом хороскопу

Агенције
Три највећа баксуза у цијелом хороскопу

Свима нам у неким периодима живота изгледа као да смо рођени баксузни. А колико заиста има истине у томе и зашто је то тако, открива нам хороскоп.

Ово су три хороскопска знака која се најчешће питају шта су згрешили да их снађе таква судбина:


Дјевица

Дјевице су веште у решавању туђих проблема и саветовању, али саме себи не умију да помогну. Када су нервозне, оне рибају, гланцају, чисте, полирају, па им је животни простор толико стрерилан да се гости осјећају помало непријатно, напето и неудобно. Склоне су да све уредно у животу пакују по фиокама, етикетирају, сортирају, а кад се нешто томе опире, упадају у панику. Њих живот константно непријатно изненађује. Таман су све средили, а на тепих се проспе чаша вина. Таман су вас углавили у свој емотивни компас, а ви сте урадили нешто неочекивано и сада поново морају све да испитују, именују… Цио живот им је исправљање неких кривих Дрина, па се често питају шта су Богу згешиле да их стрефи таква судбина.

Вага

Оно што Вагу највише жуља и гризе је неправда. Уочавају је свуда око себе, а често је осјећају и на својој кожи и увијек постоји нешто што им ремети мир и срећу. Спадају у оне људе који прво лану, па онда размисле и размишљају потом данима како су могле да поступе и шта би било да је било… Пријају им лијепи људи и луксузне ствари. Изглед им је веома битан, тако да се никада не мире са знаковима старења. То је за њих једна од највећих неправди света. Изузетно воле да се играју детектива, да разоткривају преваре, демаскирају лажове и преваранте, само је проблем у томе што све лично схватају. За њих је и сама чињеница да постоје лоши људи лична увреда. Када ријешавају туђе проблеме, оне их доживљавају као своје. Сматрају себе емпатама, али је велико питање колико су уопште у стању да изађу из свог свијета и сагледају ствари другачије.

Рибе

Рибе су саме себи проклетство. Слабо контактирају са реалношћу, па стално упадају у незгодне ситуације. На негативне животне околности реагују бурно и неурачуњиво. Оне у својој глави имају зацртано како њихов живот треба да изгледа и како савршен свијет треба да функционише. Пошто им се у томе реалност стално опире, они ће ту исту реалност у пијаном стању покушати да претуку! Када се нађу пред проблемом који се тешко ријешава, увијек ће на силу покушати да проблем довуку на своју територију, у свој свијет у коме владају другачији закони физике, математике, духовности… Ово је посебно изражено када су под дејством алкохола, или понесени емоцијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана