Овај знак хороскопа је најгори избор за озбиљну љубавну везу

Агенције
 Овај знак хороскопа је најгори избор за озбиљну љубавну везу
Овај знак хороскопа је најгори избор за озбиљну љубавну везу

Ако сте љубоморни - даље од њега. Он то не подноси!

Ријеч је, наравно, о Стрелцу, бар тако тврде зналци.

То су људи изузетно занимљиви, друштвени, позитивни, али и слободни, склони авантуристичком начину живота. Њима је њихова слобода на првом мјесту, чак испред партнера и његових потреба, емоција...

Када нешто планирају, Стрелчеви се воде углавном само својим жељама и потребама, а далеко мање ониме што партнер прижељкује. Своје грешке не виде, или не желе да их виде, али када им партнер на то укаже - долази до драме и страшног критиковања. Али, ако Стрелац сматра да партнер има мане на које треба показати прстом, тада је у стању сатима да прича о томе и да покушава да сагледа “проблем” са свих страна, пише 24sata.hr.

Стрелчеви знају да се обвежу, али и тада све покушавају да окрену у своју корист. Због таквих склоности, најидеалнији партнер за њих био би неко довољно мудар, стрпљив, тактичан, јер једино такав може да се носи с карактером овог авантуристички настројеног знака. Тај неко ни случајно не би смио да буде љубоморан, јер Стрелчеви то не подносе.

Имају они и добрих страна, наравно, као и сви други знакови. Врло су занимљиви, хумани, врло знатижељни и спремни да помогну. Код њих нема пуно дилема, ако им се неко не свиђа - не свиђа им се, преноси Атма.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана