Овај знак хороскопа је најгори избор за озбиљну љубавну везу

Агенције
Овај знак хороскопа је најгори избор за озбиљну љубавну везу

Ако сте љубоморни - даље од њега. Он то не подноси!

Ријеч је, наравно, о Стрелцу, бар тако тврде зналци.

То су људи изузетно занимљиви, друштвени, позитивни, али и слободни, склони авантуристичком начину живота. Њима је њихова слобода на првом мјесту, чак испред партнера и његових потреба, емоција...

Када нешто планирају, Стрелчеви се воде углавном само својим жељама и потребама, а далеко мање ониме што партнер прижељкује. Своје грешке не виде, или не желе да их виде, али када им партнер на то укаже - долази до драме и страшног критиковања. Али, ако Стрелац сматра да партнер има мане на које треба показати прстом, тада је у стању сатима да прича о томе и да покушава да сагледа “проблем” са свих страна, пише 24sata.hr.

Стрелчеви знају да се обвежу, али и тада све покушавају да окрену у своју корист. Због таквих склоности, најидеалнији партнер за њих био би неко довољно мудар, стрпљив, тактичан, јер једино такав може да се носи с карактером овог авантуристички настројеног знака. Тај неко ни случајно не би смио да буде љубоморан, јер Стрелчеви то не подносе.

Имају они и добрих страна, наравно, као и сви други знакови. Врло су занимљиви, хумани, врло знатижељни и спремни да помогну. Код њих нема пуно дилема, ако им се неко не свиђа - не свиђа им се, преноси Атма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана