И овог љета Република Српска у знаку уличног фудбала

ATV
И овог љета Република Српска у знаку уличног фудбала

Шести јединствени турнир у уличном фудбалу „Јелен куп 2019" одржаће се широм Републике Српске од 04. јуна до 30. августа ове године. Прошлогодишњи Јелен куп обиљежило је преко 150 екипа, 50.000 посјетилаца и више од 1.100 учесника у укупно шест градова.

Ове године очекује нас рекордан број екипа у свим градовима са преко 1.300 директних учесника, што Јелен куп сврстава у једну од највећих и најпосјећенијих спортских манифестација у Републици Српској.

Екипе са Пала ће имати прилику да започну овогодишњу Јелен куп авантуру, јер се први турнир дешава у њиховом граду и то већ 3. јуна, на теренима Студентског центра на Корану. Након тога нас очекују турнири у Градишци, Бијељини, Бањалуци, Требињу и на Сокоцу.

Као и претходних година, и ове године турнир има друштвено одговорни карактер, јер ће организатори заједно са покровитељима и учесницима прикупљена средства током манифестације искористити за набавку спортске опреме за ЈУ Дом "Рада Врањешевић" у Бањалуци.

Котизација за турнир "Јелен куп 2019" у Бањалуци износиће 30,00 КМ по екипи, а сав приход од котизација биће усмјерен за набавку спортске опреме. Екипе своје учешће на турниру могу пријавити путем њеб странице www.jelenkup.ba.

Творац и организатор турнира је Удружење "Центар за едукацију, омладину и спорт" (ЦЕС) из Бањалуке. Генерални покровитељ пројекта је Јелен пиво, а партнер Њиллиамс кладионице. Подршку пројекту су дали градови домаћини, као и Фудбалски савез Републике Српске, који је уз пројекат од прве године.

Овогодишњи турнир одржава се под већ добро познатим слоганом „Мали фудбал више није мали".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана