Потврђено од чега је у 27. години живота умро познати репер

Агенције
Потврђено од чега је у 27. години живота умро познати репер
Потврђено од чега је у 27. години живота умро познати репер

Млади репер Мек Милан (27) који је преминуо прије непуна два мјесеца, умро је од посљедица предозирања, наводи се у извјештају са аутопсије. У његовом тијелу, токсиколошком анализом, утврђено је да је конзумирао кокаин и фентанил, као и алкохол, наводи се у извјештају патолога медицинског центра у Лос Анђелесу.

Аутопсија је извршена 8. септембра, само дан након његове смрти, а у извјештају се наводи да је у питању несрећан случај, пише Индепендент.


Милер, чије је право име било Малком Џејмс Меккормик пронађен је без свијести у свом стану у Калифорнији. Репер је јавно признао да се посљедњих година борио са пороцима и да је конзумирао недозвољене супстанце.

“Почело је тако што сам могао да сједим по цио дан у мраку, а онда, онда вам то досади. Онда помислите:'Могао бих да се урадим и доживим цијелу једну авантуру у овој соби”, рекао је он у једном интервјуу у фебруару 2016. године.

Признао је и да је увијек хтио да проба нове ствари када би га неко понудио, те да је трошио много новца на дрогу, која би му се свидјела.

Милер је смао мјесец дана пред смрт издао нови албум “Swimming”. Његов најновији и посљедњи спот “Self care” изашао у јулу ове године, а фанови су након вијести о његовој смрти наводили да је у њему предвидио своју смрт.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана