Цвијановић: Створен тим који ће играти за јаку Српску

Срна
Цвијановић: Створен тим који ће играти за јаку Српску

​Теслић - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић поручила је вечерас у Теслићу, на прослави изборног успјеха СНСД-а на општим изборима, да је створен велики тим који ће играти за јаку Републику Српску.

"Ово је заједничка побједа свих нас за нашу Републику, за наш Теслић, за све друге градове и општине. Много смо радили заједно и много смо успјели заједно", изјавила је Цвијановићева новинарима.

Она каже да избор Милорада Додика за српског члана Предсјендиштва БиХ олакшава све оно што је потребно за развој. "Дакле, нема више приче да ће нас неко блокирати у Сарајеву, да ће нам неко одузимати новац, да ће игнорисати наше ставове", додала је она.

Цвијановићева, која је новоизабрани предсједник Српске, истакла је да је поносна на то што су јој грађани указали повјерење на протеклим изборима.

Она је додала да када неко добије потврду у граду у којем је рођен, као што је то она добила, онда је та побједа комплетна.

Цвијановићева каже да је ријеч о великом дану за Теслић, за који вјерује да ће напредовати, да ће добити озбиљну и одговорну власт и који ће моћи у корак да иде са својом Републиком и републичком влашћу.

Предсједник општинског одбора СНСД-а Теслић Драган Богданић каже да је поносан на подршку коју је Теслић дао кандидатури Жељке Цвијановић за предсједника Републике Српске, за рекао да ће ову функцију обављати на најбољи начин.

Богданић, који је освојио мандат у Парламентарној скупштини БиХ, захвалио је за подршку суграђанима и поручио да је ово вријеме удруживања, заједничког рада, за добробит свих народа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана