Појавио се један од знакова смака свијета VIDEO

Агенције
Појавио се један од знакова смака свијета VIDEO

Иако се сматра природном аномалијом, многи људи у Израелу трудили су се да гаје потпуно црвене јунице.

Религиозна организација посвећена “сваком аспекту Светог храма у Јерусалиму” недавно је објавила да је у Светој земљи рођена потпуно црвена јуница, наводно прва у 2.000 година.

Према њиховим тврдњама, црвена јуница дио је библијских пророчанстава о другом доласку Исуса Христа и судњем дану, пише “Oddity Central”.

Према хебрејској Библији, догађаји који воде до апокалипсе требало би да се овако одиграју: Јевреји ће се вратити у Израел након 2.000 година, Свети храм биће обновљен, милијарде људи нестаће током седам година природних катастрофа, Антихриста ће устати и владати свијетом, недалеко од Израела почеће Армагедон, Исус ће се вратити како би поразио Сотонину војску и потом водио судњи дан.

Црвена јуница спомиње се у Књизи бројева 19:2: “Ово је законска одредба што ју је Јехова наредио: Реци Израелцима нека ти доведу црвену јуницу, здраву, на којој нема мане и на коју још није стављан јарам.”

Иако се црвена јуница сматра природном аномалијом, многи у Израелу и изван њега трудили су се да је гаје. Прије четири године, Клајд Лот  из Мисиспија у Израел је слао црвене краве како би покушао да убрза крај свијета. Његове краве нису одговарале јер, према Библији, не може то бити било каква црвена крава.

“Мора у потпуности бити исте боје, длака јој мора бити равна и не смије да има више од три бијеле или црне длаке на себи.”

Организација са почетка приче објавила је видео јунице, тврдећи да је снимљен 28. августа 2018. и да је “савршена црвена јуница рођена у Израелу”

Животиња је наводно темељно прегледана те су неки стручњаци закључили да је подобна да буде знак смака свијета. Проблем за све теоретичаре завјера јесе то што крава како расте можда више неће бити идеална.

- Прегледаћемо је опет за три мјесеца - најавила је та организација.

Рабин Чеин Ричман, директор религиозне организације, вјерује да је дошло вријеме да се изгради трећи храм у којем ће сви хришћани (живи и мртви) устати и придружити се Христу док ће невјерници добити заслужену казну у паклу. Занимљиво је напоменути да су свих ових година сарађивали с Лотом па је могуће да су његови бизарни покушаји стварања црвеног телета уродили плодом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана