Трагедија у Лесковцу: Миљан пољубио девојку, па издахнуо неколико минута касније

novosti.rs
Трагедија у Лесковцу: Миљан пољубио девојку, па издахнуо неколико минута касније

Лесковац - Почео је да се тресе, није могао да дише. Стигла му је дјевојка, препознао је и пољубио, па опет добио напад панике - прича Игор Митровић из Лесковца, свједок смрти младића Миљана З. (24), који је преминуо данас у Лесковцу.

 Он је иначе био спортиста и једно вријеме је радио као обезбеђење. Лекари нису могли ни да потврде ни да демантују вијест о наводној прогутаној дроги, али су наложили хитну обдукцију.

Становници овог града шокирани су изненадном смрћу свог младог суграђанина, пише Југмедиа.

- Седео сам испред локала. Наишао је дечко кога знам из града, њега и његову девојку. Каже да је дошао да у локалу поред мог купи цвеће, јер је сутра побратим на свадби, а дошао је код мене и неки телефон да погледа.

- Сео је испред локала  и одједном поче да се тресе, говорећи да му је тешко. Цвећарка му је донела воду и шећер, али он је добио напад и поче да се гуши - каже Митровић, власник радње “Крис мобил” у Улици Моше Пијаде у центру Лесковца.

Оборили су га на земљу.

- Отворио сам му уста у покушају да спречим гушење, али ме је ујео, па смо му уста отворили кашицом. Почео је да дише и дисао док Хитна помоћ није дошла. Стигла му је девојка, препознао је и пољубио, па је опет добио напад панике - каже овај очевидац.

Када је стигла љекарска екипа, Митровић им је помогао да га уведу у возило.

- Видео сам да је укључена инфузија и да он поново добија напад. Мислио сам да сам му спасао живот. Сада сам шокиран - прича власник радње.

Други очевици, који су причали за Југмедију, кажу да су видјели како је М.З. “прогутао неку кесицу, направио два до три корака и срушио се као свећа”. Међутим, човек који је покушао да му спасе живот каже да не зна да је имао такав порок.

Он је у Ургентни центар доведен без знакова дисања и без рада срца.

- Лекари су све учинили на његовој реанимацији, али, нажалост, нису успели да га врате у живот - каже у изјави за Југмедију Александар Стојановић, помоћник директора болнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана