Стефановић: Скандалозно понашање опозиције, гађали јајима полицију

Срна
Стефановић: Скандалозно понашање опозиције, гађали јајима полицију

БЕОГРАД- Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић оцијенио је да је понашање лидера Савеза за Србију и њихових присталица скандалозно, будући да су данас превршили мјере гађајући полицајце јајима.

Стефановић је на Тњиттеру написао да су они испред зграде Владе Србије полицијске службенике гађали јајима.

Протест “Један од пет милиона” вечерас је требало, према најавама организатора, да иде од Владе Србије у Улици Кнеза Милоша до зграде Телевизије “Пинк” на Дедињу.

Међутим, траса је промијењена јер је одлучено да се не иде до те ТВ станице, па су окупљени након говора испред Владе отишли ка Платоу испред Филозофског факултета, одакле су кренули ка Скупштини града, преносе београдски медији.

Колона је улицама Кнеза Милоша и Краља Милана стигла до Теразија, а успут су скидали заштитне ограде постављене због радова у центру града. Када су стигли до Скупштине града испод степеништа су поставили ограде које су донијели и на њих лијепили наљепнице “Један од пет милиона”.

Први грађански протест одржан је 30. новембра у Крушевцу, неколико дана након што је лидер љевице Србије Борко Стефановић нападнут прије одржавања трибине у том граду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана