У Бијељини граде још један кружни ток и уређују парк

Љ. А.
У Бијељини граде још један кружни ток и уређују парк

Бијељина - Неколико важних пројеката биће завршено до краја године у Бијељини, а обезбијеђен је и новац за изградњу треће касете на регионалној депонији у Бријесници, док се уређење канала Дашница приводи крају, рекао је начелник градског Одјељења за стамбено-комуналне послове Предраг Петричевић.

- Осим тога, планирана је изградња још једне кружне раскрснице у близини индустријско-пословних зона у Бијељини, као и вишенамјенске спортске хале капацитета до 4.000 гледалаца - навео је Петричевић.

Он је рекао да је регулационим планом “Центар” планирана изградња јавне гараже у близини раскрснице “Блед”, а при крају је и измјештање Жељезничке станице. Радова ће бити и у градском парку у Бијељини, гдје током љета велики број грађана проводи слободно вријеме.

- У градском парку је већ асфалтирана стаза и уређено дјечије игралиште, а план је да у наредном периоду у централном дијелу парка буде постављена јавна чесма како би грађани имали освјежење. Планирали смо да урадимо и теретану на отвореном због већег броја спортиста, али и рекреативаца који долазе у парк - навео је он.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана