Бијељински глумци увеселили најмлађе Братунчане

Срна
Бијељински глумци увеселили најмлађе Братунчане

Братунац - У Братунцу су вечерас, у оквиру друге вечери "Дана позоришта", чланови бијељинског Аматерског позоришта "Маслачак" извели представу "Пепа Прасе", која је од братуначких малишана измамила осмијехе и бурне аплаузе.

У Братунцу су јуче почели трећи традицонални "Дани позоришта" у организацији Дома културе у чијој сали се програм и реализује.

"Дани позоришта" трају седам дана - до недјеље, 31. марта, а публика ће сваке вечери моћи да погледа по једну представу.

Циљ организовања ове културне манифестације је промоција културе и позоришта, те афирмација локалног Позоришта младих "Милица Топаловић" које ће у оквиру "Дана позоришта" извести двије представе.

Сутра, треће вечери програма, биће одиграна представа "Хасанагиница" у извођењу ученика Средњошколског центра из Љубовије.

У четвртак, 28. марта, четврте вечери "Дана позоришта", биће одиграна још једна дјечија представа - "Збуњена бајка", у извођењу глумаца братуначког Позоришта младих "Милица Топаловић".

Током манифестације наступиће још и аматерска позоришта из Бољеваца и Братунца, а у суботу, 30. марта, глумци Маја Колунџија, Небојша Кундачина и Милан Зорић извешће представу "Последња песма", која говори о посљедњим годинама живота књижевника Јована Дучића.

Манифестација ће бити затворена у недјељу, 31. марта, представом "Сироти мали хрчки", у извођењу братуначког Позоришта младих "Милица Топаловић".

Све представе почињу у 19.00 часова, а цијена улазница је симболична и кошта двије КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана